reklam

Tek gecelik ilişki arıyorum

15 Şubat 2012 | Kategori: Kaçamak İlişki İlanları

Adım ercan istanbulda ikamet etmekteyim fiziği yerinde bayanların gözdesi bir erkeğim. Baştan söylüyeyim niyetim ciddi . Eğer benim gibi düşünen bayanlar varsa hemen iletişime geçsin olgun bayanlar tercihimdir tabikide. ben diğer dul bayan arkadaşlık ilanlarına yorum atıyorum onlar da beni beğenirlerse dönüş yaparlar inşallah. hadi hayırlısı herkese bol şanslar.

arıyorum yazmışım başlığa hemen düzeltmek istiyorum başlığı değiştiremediğim için burana not düşüyorum yanlış yazmışım aramıyorum olacaktı orası lütfen beni yanlış anlamayın bayanlar. Dul bir bayanla güzel bir gelecek düşünüyorum tek isteğim bu falan istemiyorum sadece yanlış yazmişim özür dilerim.



36 Yorum yap?lm?? Tek gecelik ilişki arıyorum

Avatar

cengiz

20 Mart 2012 Saat 18:49

mrb y35 ist anadolu yakası olan 30 60 yaş bayanlar arayın buluşalım

Avatar

Nuri

27 Nisan 2012 Saat 21:03

tanısalım ben yozgat nuri yanlız yasıyorum

Avatar

atakan

29 Nisan 2012 Saat 10:09

mrb güzel bayanlar kendını yanlız hısseden bayanlar ben burdayım bana maıl atabılı9rsınız tanışırız

Avatar

aysegülll

02 Mayıs 2012 Saat 22:30

ben aysegl yanıorum söndrmek isteyn warsa numaram

Avatar

kemal

09 Mayıs 2012 Saat 18:17

slm söndürebilirim

Avatar

serkan

13 Mayıs 2012 Saat 01:11

yanan kızlar arayın

Avatar

selim

18 Mayıs 2012 Saat 21:43

slm ıspartaya gelirsen beni senin ateşini söndürürüm
mail at tanışalım ben seni alırım

Avatar

melih

19 Mayıs 2012 Saat 20:38

msn adresim ekleyin tanisalim bayanlar

Avatar

okan

17 Haziran 2012 Saat 23:03

istanbulda bugün için gecelik bayan arkadaş arıyorum.ev sorun deil ve araba var…

Avatar

nehir37

22 Haziran 2012 Saat 10:26

tanismak istiyom

Avatar

KIZ EVLİ DUL BAYANLARA PARTNER

27 Haziran 2012 Saat 15:35

Aysegul yangini sondurmek icin burdayim ;) yas 31 fizik iddiali yasatacaklarimda da cok ciddi deneyimlerim ve iddiam var ev arac sorunum yok grup deneyimi dahil yani istanbuldayim gorusmek uzre bekliyorum telden veya msn den

Avatar

derbeder

03 Ağustos 2012 Saat 21:40

slm ayşegul

Avatar

Orhan

08 Ağustos 2012 Saat 19:45

Mrb olgun evli dul byanlar samsunluyum

Avatar

elazığlı

19 Ağustos 2012 Saat 12:09

istanbulda askerim dul bayanlar mesaj bekliym ekleyn.yş 20

Avatar

mehmet

21 Ağustos 2012 Saat 17:41

ben yalnız yaşıyorum beni mutlu edecek bayan arıyorum yaş farketmez benim için önemli olan dürüst olmak beim hobilerim beraber oldugum kişiyle gezmek yagmur altında karşılıklı ve çıkarsız

Avatar

zeynep

28 Ağustos 2012 Saat 14:38

arayın lutfen

Avatar

murat

08 Eylül 2012 Saat 16:37

slm sen caldır arıyayım

Avatar

arda

18 Eylül 2012 Saat 12:42

zeynep arayabilirim

Avatar

dul

24 Eylül 2012 Saat 21:00

dul bayanlar arayın uzun süreli ilişki arıyorum benimlen aynı fikirde olanlar arasın lütfen

Avatar

ufuk

07 Ekim 2012 Saat 15:03

surekli bi iliski istiyorum arayin goruselim suan yurt disindayim

Avatar

yılmaz

03 Ocak 2013 Saat 10:08

Bayan arkadaşlar arayın

Avatar

ramazan

06 Ocak 2013 Saat 14:34

ıstanbul avrupa yakasında 1989 luyum dul bayanların aramasını beklıyorum yanlız yasayan

Avatar

murat

06 Ocak 2013 Saat 21:37

mrb ben murat çok kalın uzun kalın penis kalından hoşlanan bayan varsa çok cidiyim

Avatar

Mehmet

11 Ocak 2013 Saat 03:57

Saygı sevgiye önem beren kendi ve beyni Olgun bayan arkadas lütfen

Avatar

Derviş bry

11 Ocak 2013 Saat 04:02

Slm saygı sevgi çerçevesinde Olgun bayan arkadas ariyorum

Avatar

muammer

12 Ocak 2013 Saat 19:01

ist sorunsuz yasamayı seven bayanlar arayın ben muammer

Avatar

muammer

12 Ocak 2013 Saat 19:04

merhaba ben muammer sorunu olmayan yaşamayı seven bayanlar aryın

Avatar

gecekor

15 Ocak 2013 Saat 21:18

mrh kendine güvenen bayanlarsa ara konuşalim artık düz duvara tırmanıyorum

Avatar

sevinc26

20 Ocak 2013 Saat 20:50

adim sevinc 84 dogumluyum bu aralar cok
yalnizim arkadas olmak isteyen bayları bekliyorum

Avatar

umut

21 Ocak 2013 Saat 01:48

sevınç numarnı gndersene

Avatar

efe

21 Ocak 2013 Saat 03:56

adım efe 30 yasındayım yalnızım bayanlar ankara arayın 24 saat

Avatar

ali

21 Ocak 2013 Saat 03:56

sevınc hanım bana ulasın konusalım gercekten arkadasınız olabilirm tesekkuurler

Avatar

Enes ak

21 Ocak 2013 Saat 06:45

Selam prenses adına yakışır bir delikanlı olarak hayat arkadaşın olmamı kabul eder misin

Avatar

Cengiz

21 Ocak 2013 Saat 12:22

Slm sevınc ben ıstan cengız cagrın yeterlı

Avatar

doğan

23 Ocak 2013 Saat 15:20

nasıl olur bilmiyorum ama hoş bir hanımla tanışmak isterim, tabi ben kemerdeyim varmı buralardan hoşş bir bayan bekliyorum

Avatar

Yiğit

02 Şubat 2013 Saat 11:56

Ben yiğit 28 yasindayim tek basima yasamaktayim hayatima renk katacak bayanlarla tanismak istiyorum… Eglence ve gece haytini severim saygi sevgi çerçevesindeki bayanlarla tanişmak isterim … İstanbul/ beylikdüzü

Yorum Yap?n