reklam

selam ben izmirden su, erkek arıyorum

24 Haziran 2012 | Kategori: Dul Erkek Arayanlar

24 yasındayım aılemle sorunluyum tek yasıyorum yanlızım ılerıye donuk cıddı bı beraberlık ıstıyorum olgun erkeklerden hoslanıyorum cırkın degılım herkezın ıstıyebılecegı kadarda akıllıyım sadece elımı tutup bırakmıyacak bırını ıstıyorum…

Rumuz: selam ben izmirden su, erkek arıyorum



73 Yorum yap?lm?? selam ben izmirden su, erkek arıyorum

Avatar

hakağan

24 Haziran 2012 Saat 17:03

ben de yalnız yaşıyorumm su sürekli izmire iş için gliyorum

Avatar

ali

24 Haziran 2012 Saat 17:33

merhaba bende cıddı evlılık dusunuyorum bursada yasıyorum 25 yasındayım ciddi dusunuyorsan eger tanısmak ısterımm

Avatar

tolga

24 Haziran 2012 Saat 18:05

merhaba su ben tolga 35 yas 183 boy esmer arap erkegiyim bende evlendim bosandım tanısalım lutfen istanbuldayım izmirede gelebilirim ok

Avatar

emre

24 Haziran 2012 Saat 20:45

merhaba nasılsın su senı yakından tanımak ıstıyorum _???

Avatar

Hakan

24 Haziran 2012 Saat 23:56

Slm ben Hakan tanisabilirmiyiz

Avatar

can muratoğlu

25 Haziran 2012 Saat 18:44

slm su
be can gemide kaptanım 38 yaşında olgun biriyim dertlerin sevgin kederini paylaşalım sıklıkla aliağa limanına geliyorum görüşelim

Avatar

mehmet

25 Haziran 2012 Saat 22:11

mrb 28 yaşımdayım marmarisde yalnız yaşıyorum tanışmak isterseniz tanışalım

Avatar

isminneönemivar

25 Haziran 2012 Saat 23:30

Merhaba, umuyorumki tanışma fırsatımız olur…

Avatar

Ercan

26 Haziran 2012 Saat 12:06

İzmirden dul bayanlar arayın ben ercan sekse düşkün biriyim ister telede is ter yüz yüze

Avatar

murat

27 Haziran 2012 Saat 01:47

merhaba su ben murat 27 yaşındayım beraber yaşaya biliriz

Avatar

hakan

27 Haziran 2012 Saat 14:49

seninle tanişmak istiyorum selamlar

Avatar

relax

27 Haziran 2012 Saat 16:30

mer tanışalımmı kahpece sırttan vurmadan

Avatar

murat

27 Haziran 2012 Saat 18:28

slm su naber nasılsın seni tanımak isterim

Avatar

orhan

27 Haziran 2012 Saat 18:56

slm guzelimgecekten cittiysen ben burdayım bana durus yaklaş yeter başka birşey istemem

Avatar

karamsar

27 Haziran 2012 Saat 21:02

slm su erkekten beklentilerin ne mail atabilirsin

Avatar

poyraz

28 Haziran 2012 Saat 02:46

merhaba adım poyraz ankaradayım eğer istersen tanışabiliriz görüşmek dileğiyle

Avatar

yılmaz büyük

28 Haziran 2012 Saat 12:57

selam bende senin gibi bu dünyada tekim seninle anlaşabileceğimize inanıyorum bana cevap yaz

Avatar

ali

28 Haziran 2012 Saat 15:32

slm ben ali manisadan 34 yaşındayım tanımaya tanışmaya nedersiniz ?

Avatar

halil

28 Haziran 2012 Saat 21:18

slm ben halil izmirden sizinle tanışalım cep

Avatar

barış

29 Haziran 2012 Saat 13:25

kkandınlar ogun tek yasayn mısafır olurum istanbuldayım

Avatar

MUSTI

01 Temmuz 2012 Saat 11:20

ARA TANISALIM PISMAN OLMAZSIN BEN MUSTI 29 YAS BEKAR ESMER ELAGOZLUYUM TLFNUM

Avatar

DEMİR

04 Temmuz 2012 Saat 15:08

MERHABA İSMİM DEMİR İZMİRLİYİM VAKTİNİZ VARSA GÖRÜŞMEK İSTERİM

Avatar

rasim

04 Temmuz 2012 Saat 22:14

selam ben rasim almAnyada yaziyorum danisalim tel yaz ben ararim

Avatar

ünal

06 Temmuz 2012 Saat 01:59

slm ben ünal izmir liym manisa da oturuyorum 29 yaşındaym tanışmak istersen

Avatar

kaan

13 Temmuz 2012 Saat 15:32

bu kadar yorum arasında ne kadar şansım olur diye uzulmuyorum :) ben izmirden kaan tanışmak istersen bekliyorum ..

Avatar

yücel ankar

22 Temmuz 2012 Saat 01:13

olgun ne kadar ben 46 yaş ama 3738 diyor çevrem emselime gir görüsün seni tanımak veakadaş olmak isterim evim arabam var tek sorunum oarkadaş kısaca sırdaş derdamzuna yaslanıp sıcaklını alacağim bir aşk dost arkadaşsevgili

Avatar

yücel ankar

22 Temmuz 2012 Saat 01:16

sana mutluk sadet dilerim umarım ruh ikizini bulursun ama bana bir fırsat verki tanışalım

Avatar

murat

24 Temmuz 2012 Saat 17:17

selam su bende kocaelinde yalnız yaşıyorum seni buraya bekliyorum canım eminim çok tatlı ve güzel bir kızsın ben daveti yaptım şimdi sıra sende umarım gelirsin canım by

Avatar

hasan

24 Temmuz 2012 Saat 23:47

merhaba ben hasan tokatta ikamet ediyorum yaşım 30

Avatar

yalçın

25 Temmuz 2012 Saat 00:50

meraba bende izmirden katılıyorum isterse tenısalım ?

Avatar

kadir

25 Temmuz 2012 Saat 13:21

merhaba ismim kadir aradığınız kırıterlerde biri olduğumu düşenerek yazdım dilerseniz görüşebiliriz esen kalın..

Avatar

taner

28 Temmuz 2012 Saat 13:39

Selam yanlizlik ve sahipsizlik dahada kotu.arkadasim eger inanacaksan guveneceksen ben izmitten taner size sahip cikmak ve arkadas olmak isterim ileriye donuk kozmopolitif ilskilerden ve sahte sevgilerden sikildim artik he burada yasim 28 ok gsm

Avatar

izmir bornova

28 Temmuz 2012 Saat 17:41

SLM BEN yunus izmirden bornovada yaşıyorum 29 yaş 178 boy 70 klo kumralım kahve göz ciddisen tanışalım görüşelim.

Avatar

bora bornova

29 Temmuz 2012 Saat 18:26

merhaba. adım bora. 33 yaşındayım. bornovada yaşıyorum. seni tanımak isterim

Avatar

taner

01 Ağustos 2012 Saat 15:52

merhaba bn gazi antepten tner 23yş 170by 68 kloym tanışmak istersen bn burdayım

Avatar

mahmut

02 Ağustos 2012 Saat 16:30

Hayatim bende dulum eger tanismak istersen konusalim benimde bekar evim var bazen tek kaliyorumbuda numaram

Avatar

kenan

04 Ağustos 2012 Saat 04:31

slm ben kayseriden kenan yaş 29 1 75 esmerim 70 kilom gizlige çok önem veren biriyim kayserili evli dul genç bir bayanla tanışıp görüşmek istiyorum güvenle çağrı bırakabilirsiniz

Avatar

ariyel

06 Ağustos 2012 Saat 18:31

ben izmirde yaşamakla beraber herşeyimde izmir tanışmak isterim eğer sen istersen… gerisi tefaruat

Avatar

feyzi

12 Ağustos 2012 Saat 16:42

istanbulda yanliz yaşiyorum kendı evim bayan arkadaş arıyorum

Avatar

okan

18 Ağustos 2012 Saat 07:54

slm ben okan yasım 35 şimdiye kadar birlikteliğim olmadı ciddi düsünen biriysen ara beni

Avatar

zafer

19 Ağustos 2012 Saat 00:49

ekle mailimi tanısalım

Avatar

şenol

19 Ağustos 2012 Saat 22:16

slm su ben askerliyimi izmir bergamada yaptım sana özzel tel bırakıyorum mutlaka ara beni ama kocaelidenim tel

Avatar

süleyman

20 Ağustos 2012 Saat 17:11

su ben ıst süleyman 44 yaşındayım senin gibi yalnızım eyer gerçekten sende bana sırt vericeksen ben sana ölene kadar elini bırakmam

Avatar

kimbilir

21 Ağustos 2012 Saat 15:23

slm su hnm tanışmak istiyorum 34 yş 1.84 80kg malinizi bekliyorum

Avatar

oğuz

25 Ağustos 2012 Saat 22:23

slm yasım 28 tanışmak isterim ileriye dönük

Avatar

uğur

26 Ağustos 2012 Saat 03:01

merhaba su ben uğur 28 yaşındayım konya dayim ciddi biri ile dalga geçmeden yalan söylemeden tanışmak isterim şöyle bakıyorum da abazalar yazıyor hep millet şaşırmış iyice tanışmak umudu ile

Avatar

Zafer

03 Eylül 2012 Saat 15:25

Merhaba Su. Ben 38 yaşındayım. Yaşam Koçuyum. Seninle tanışmak istiyorum.

Avatar

hasan154

15 Eylül 2012 Saat 16:56

slm su ben izmirden hasan yş 40 izmirde yanlız yaşıyorum ara tnışalım

Avatar

hasan154

15 Eylül 2012 Saat 16:59

slm ben izmirden hasan yş 40 izmirde yanlız yaşıyorum

Avatar

burhan

02 Ekim 2012 Saat 12:58

sizinle yakından tanışmak isterm

Avatar

murat

02 Ekim 2012 Saat 15:34

slm su ismin çok güzel. ben istanbulda yaşıyorum. türizm de rehberim. tanışmak isterim. sende istersen tabi

Avatar

meric

04 Ekim 2012 Saat 19:51

SELAM SU NASILSIN SENIN ICIN UZULDUM AMA EN GUZELIDE BIRAZ OZGUR OLABILMEK ICIN YANLIZ YASAMAKTR GUZELLIGI KADAR KOTU YANLARIDA VARDIR BIR MERHABA ILE SIRDAS ARKADAS OLABILIRIZ HERSEYI ZAMAN GOSTERIR TABII

Avatar

ahmet

10 Ekim 2012 Saat 16:45

Merhaba Su. Burada dogru kişiyi bulmanın çok zor oldugunu düşünüyoRum. Belki sende bende dogru kişiler değiliz. Yada ikimizde ikimiz için dogru kişileriz bunu birbirimizi tanımadan anlamamızın imkansız oldugunu düşünüyorum. Ben 30 yaşında İzmir’in tatil bölgesi olan bir semtinde otel müdürlüğü yapmaktayım. Kışın bizim buralarda kimse olmaz bende can sıkıntısına internette dolaşırken tesadüfen bu siteyi ve senin ilanını okudum. İlanın dikkatimi çekti ve sana yazma ihtiyacı hissettim. İnşallah ilanıma geri dönüş gerçekleştirirsin ve birbirimizi tanımamız için bir fırsat dogmuş olur. Birbirimizi tanımak dileği ile şimdilik hoşçakal………………..

Avatar

yunus

12 Ekim 2012 Saat 23:19

25 yasındayım 1.82 boyundayım karizmatic bir erkegim isteyen bayanlar arasın

Avatar

fiko

19 Ekim 2012 Saat 16:59

slm su ben aydınlıyım bende sorunlar yaşamaktayım ailemle eğer istersen yanlız yaşadığım evim var anlaşırsak beraber yaşarız

Avatar

cem

26 Ekim 2012 Saat 01:04

istersen konusalım derım anlasabılecegımızı umuyorum yınede sen bılırsın

Avatar

murat

27 Ekim 2012 Saat 13:14

slm su ben murat bende gerçekden seve bilecegim güvenduyacagım kişibulmak istiyorum seninle tanışmak isterim kabul edersen tabiki

Avatar

cüneyt

26 Aralık 2012 Saat 22:24

selam su öncelikle adım cüneyt bende 27 yaşındayım evlenmek istiyorum ciddi düşünen bir bayanla tanışmak istiyorum eğer isterseniz sizinle görüebilirim izmirdeyim bozyakada telimi verdim ulaşmak istersen çaldırman yeterlidir

Avatar

uygar

28 Aralık 2012 Saat 15:29

Sizin ki evden kaçış tarzında olacaktır bir ilişki istemek. Kimse kolay kolay sizi ciddi olarak düşünmeyecektir. Ama nereye kadar giderse gitsin diye düşünürseniz, sizinle tanışmak isterim.

Avatar

ramazan

05 Ocak 2013 Saat 19:21

antalyadan olgun ve güvenli dul bayanla arkadaşlık kurmak isterim cok vecok güvenli olmalı

Avatar

muhammet

06 Ocak 2013 Saat 00:44

beni duyacağı na hiç ihtimal vermiyorum yine de yazıyorum bende senin gibi düşünüyorum eğer sesimi duyarsan bana bi şans ver pişman olmazsın

Avatar

ismail

10 Ocak 2013 Saat 00:19

ben tanışmak isterim sizinle iyi günler…

Avatar

cengiz

10 Ocak 2013 Saat 23:41

selam su ben bekerım yalnız yaşıyorum

Avatar

tolga

18 Ocak 2013 Saat 01:58

30 yaşın dayım tanımak istersen ara görüşürüz..

Avatar

tolga

18 Ocak 2013 Saat 02:01

manisa merkez

Avatar

murat

18 Ocak 2013 Saat 15:32

selam ben cıddı düsünüyorum evlenmek icin egerkı cıddıysen carı veya mesaj beklıyorum telım adım murat kamu görevlisiyim

Avatar

kemal

22 Ocak 2013 Saat 17:36

bayanlar izmirden çağrı yeter

Avatar

Adnan

30 Ocak 2013 Saat 17:35

Slm Su anım izmirde yaşıyorum.47 yaşındayım sizi tanımak tanışmak isterim.

Avatar

Hasan

03 Şubat 2013 Saat 13:17

Telefonda muhabbete açığım.

Avatar

ferhat

03 Şubat 2013 Saat 18:38

ben çok ciddiyim sen de aynı düşünce varsa ara zaman akıp geçiyo

Avatar

rıdvan

07 Şubat 2013 Saat 01:12

siteyi yeni buldum bana mesaj at ara sevinirim

Avatar

murat

08 Şubat 2013 Saat 18:44

su su gibi aziz olursun inşallah ararsan dost ça görüşürüz aramasanda önemli degil canın sagolsun eyvallah

Avatar

selami

19 Şubat 2013 Saat 13:48

erkekten beklentin nedir.ben 25 yaş sportif yapıdayım meil atarsanız tanışırız byy..

Yorum Yap?n