reklam

Olgun erkek arkadaş arıyorum

14 Mart 2012 | Kategori: Dul Bayan İlanları

Selamlar istanbulda yaşıyorum 30 yaşında dul bir bayanım. Bir kere evlilik yaptım yürümedi çocuğum yok. Niyetim çok ciddi gerçekten ruh ikizimi arıyorum. Bana değer verecek yeri geldiğinde bi dediğimi iki etmiyecek olgun bakımlı dürüst erkek partner arıyorum.

Kendini bu arkadaşlık ilanına uygun görenler yorum atabilirler. Herkese dönüş yapmayı düşünmüyorum herkes benimle tanışma fırsatını yakalayamıycak ama kendinizi güzel tanıtırsanız niye fırsat vermiyeyim ki ? İlan ekleyen erkeklere bakıyorum kendini güzelce tanıtanlarda istediğim tarzda olanyara yorum atıcam.

Evlilik çok ciddi bi olay. Zamanında ciddiye almadığım için şimdi tekrar koca arıyorum evleneceğim erkeği arıyorum. Sakın benimle param için birlikte olmaya çalışmayın. ya da cinsel duygularınızı tatmin etmek için muhabbete girmeyin. ben sizin bildiğiniz kadınlardan değilim.

Hayatta çok zorluk yaşadım insan sarrafı oldum da diyebilirim iyi niyetli insanla niyeti bozuk insan çok uzaktan belli oluyor zaten en azından ben ayırt edebiliyorum. Beni zor kazanırsınız ama kolay kaybedebilirsiniz bunuda unutmayın.

Birazda kendi hakkımda bilgiler vermek istiyorum, İstanbulda yaşadığımı söylemiştim zaten kendi halinde yanlız yaşayan dul bir bayanım iş kadınıda diyebilirsiniz. Orta boyluyum renkli gözlü sarı saçlıyım.

Aktivitelerden çok hoşlanırım mesela sinemaya gitmekten , operaya gitmekten falan filan. Bana ayak uydurabilecekseniz tanışalım görüşelim belki iş ciddiye biner ama en başından tereddütünüz var ise ip zaten en başından kopmuş demektir. Ben yakınımdakine nekadar değer verirsem aynı şekilde de karşılığını isterim. Bu ilişki tek taraflı yürümüyo hepimiz bunun farkındayız. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar. İstanbuldan olgun dul bayan arayanlar bu konunun altına yazabilir.



29 Yorum yap?lm?? Olgun erkek arkadaş arıyorum

Avatar

burak

15 Mart 2012 Saat 17:40

MRB BEN İSTANBULDAN BURAK EĞER NİYETİNİZ GERÇEKTEN CİDİYSE BEN 170 BOYUNDA 63 K MAVİ GÖZ BEYAZ TEN BAKIMLI TEMİZ VE TİTİZ BİRİYİM NUMARAM YAZIYOR TEKRAR YAZIYORUM

Avatar

osman

17 Mart 2012 Saat 22:05

merhaba, ben 31 yaşında istanbulda çalışan bir mühendisim, yanlızım eğer ciddiyseniz iletişime geçelim.

Avatar

emre

26 Mart 2012 Saat 20:01

slm ben ciddiyim sende ciddi isen nu

Avatar

arif

04 Nisan 2012 Saat 15:22

mrb.ben.istanbuldan.arif.eyer.cok.citiysen.beni.ara

Avatar

abbas karabulut

23 Nisan 2012 Saat 23:19

benim adım abbas 43.yaşındayım eşimden ayrıldım kimsemyok beni iç güveysi olarak kabul edecek dul bayanla evlenmek istiyorum .numaram

Avatar

barkan

24 Nisan 2012 Saat 15:33

merhabalar sizinle tanışmak istiyorum msn adresim bana ulaşın lütfen üniversite mezunuyum 35 yaşındayım özel sektörde yöneticilik yapıyorum.cevabınızı bekliyorum ..hoşçakalın

Avatar

kadir

27 Nisan 2012 Saat 06:59

vay be sen neymişsin öyle:)

Avatar

Alper

30 Nisan 2012 Saat 15:34

Tanışalım görüşelim aynı şeylerden hoşlanıyoruz..

Avatar

Kemal

02 Mayıs 2012 Saat 08:59

selam iyi gunler diliyorum mrb Hanımefendi ben Kemal 41 yş seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen tabi sevinirim ve beni ararsan veya bir çağrı bile verirsen varya inanki asla pişmanlık duymazsın aksine sende menun kalırsın bide gizlilik ve dürüstlük olmak şartıyla tabi bu söz ikimiz içinde gecerlidir Tşkler Hanımefendi Dul Bayan :)

Avatar

berk gül

06 Mayıs 2012 Saat 18:14

slm ben berk konuşmak ister sen telim bu

Avatar

ahmet

06 Mayıs 2012 Saat 21:26

mrb nasılsınız ben ahmet yaşım 33 bende evlendim ayrıldım çocuk yok zaten kısa sürdü Mobilya işi yapıyorum durumum fena deyil yetiyor bana Bende tekrardan bir yuva kurmak istiyorum düşünürseniz cevabınızı beklerim.

Avatar

mert

11 Mayıs 2012 Saat 20:03

selam zurichde yasiyorum kendi isim var kendime gore birini ariyorum

Avatar

şükrü aziz

13 Mayıs 2012 Saat 14:52

slm benim başımdanda ewlilik geçti bundan su an burada bahsetmek istemiyorum ancak bu konuyu yüzyüze konusurum maddiyatımı sorarsan allaha şükür geçliğim var hayattan zenginliği değil hep huzur ve mutluluğu istedim ama olmadı beni buna inandırabilirsen inan seni ölecek kadar sevebilirim ismim şükrü aziz yaşım 30 boy 178 kilo 70 yakışıklıyım

Avatar

ahmet ben

21 Mayıs 2012 Saat 14:30

şayet kafanıza yatarsa saygı ve sv gi çerçevesinde yalansız arkadaşlığına ben varım

Avatar

hasan

22 Mayıs 2012 Saat 23:52

selam merhabalar burada kendimi överek anlatmak istemem zira sanal ortam insanlar konuşarak tanışarak birbirini tanır cevabınız evetse dürüstçe tanışalım ara veya mesaj yaz tanışalım.

Avatar

levent

03 Haziran 2012 Saat 12:54

EYER CİDDİYSEN BEN HAZIRIM ÖZEL ĞÜVENLİM YAŞIM 30 BOYUM 180 KÜLOM 70

Avatar

hakan

26 Haziran 2012 Saat 17:49

mrhaba 1,81 boy 68 kilo 32 yaş mavi göz kumral

Avatar

Samsunlu

21 Temmuz 2012 Saat 13:45

Bence sanalı boş verin. Sanalda herkes ve her şey mükemmeldir ama gerçekler çok farklıdır. Eğer siz de bir sanal değilseniz çevrenize alıcı gözle bakın. Orası gerçektir. Mutlaka size göre biri vardır. Bol şans.

Avatar

kenan

26 Temmuz 2012 Saat 16:27

mrh nasılsınız hanımefendi ben kenan kendimi burda ne kadar anlatsam boşkısacası 24 yaşındayım yaşından oldukça olgun gösteren biriyim her zaman kendimden olgun insanlarla tanışmak istemiştirim öğle varlıklı bi insan değilim kendi halinde yaşayan biriyim hayatta her şey para sex ve benzeri şeyler oiuşmuyo bunların farkında bi insanım bunlarda gerekli ama bunlardan daha güzel milyonlarca yapılacak şeyler varkısacası hayatıma yön verebilecek birini arıyorum yeterki saygı ve sevgi olsun üstesinden gelinmeyecek hiç bir şey yoktur bu arada diğer eşinizden ayrılmanızza üzüldüm bi evliliğin yıkılması kadar bu dünyada kötü bir şey yok.En güzel günler sizinle olması dileyiyle….

Avatar

mert

27 Temmuz 2012 Saat 21:42

sizinle tanışmak isterim ben 39 yaşındayım ama yazdıklarınız bana uyqun qeldi sizi yakından tanımak isterm istanbulda ikamet ediyorum mail adresimden yazabilirsiniz.iyi qünler

Avatar

Omer

29 Temmuz 2012 Saat 11:11

Ben omer ıst.oturuyorum her bayan bır msj yoluyor ama sormak lazım ne kadar cıdısım dıye evlılık 2 kelıme msj olmaz acıp knusacan tanıyacan bulusacan kafa yapın tutarsa evlenecen.her bayan cıdıyım dıyor ama nedense bır msj yazıp tanımıyor karsısındakı erkegı bızlerde sazan mısalı atlıyoruz hemen tabı gercı suna emınım bu bayanlara msj ceken erkeklerın enaz yuzde ellısı nıyetı cıdı tabı tabı bu bayanlar usenmes cvp lutfederlerse ben yınede bır umut mutlulugu belkı yakalarım umuduyla sıze cvp verdım sansımı denedım haydı hayırlısı ınsalah sadakatlı bırısı olursunuzda cvp lutuf edersınız

Avatar

aydinturk

29 Temmuz 2012 Saat 16:42

istanbuldan yazıyorum işadamıyım seninle tanışmak isterim

Avatar

güven

14 Ağustos 2012 Saat 22:04

slm ben ist güven yanlız yaşıyorum kendime ayit bir evim bir arabam var ciddibir bayan arıyorum bana ulaşmak isteyen

Avatar

adamgibi adam

28 Eylül 2012 Saat 08:18

mrbyn ben 60 yaşnda beyim iş sahibiym göztepe sahilde otürüyorüm yaşmi göstermiyorm çok bkmli karzmatik beym hiç evlenmedm yalnz yaşyorm benm gibi bir ihtiyara ne dersinz sakın komik demeyin sygilarmla

Avatar

Olcay

07 Ocak 2013 Saat 06:15

Sızin kaderinzte benımkine cok benzıyo .bem sıze burdan ne yazarsam yazayım .anlamzsnz beni.yaşım 25 .tek yaşıyorum.enlenmek icın aday arıyodum ama .sız tenk geldinz aradğm kişisnz galıba. Ufak bır şans vern telten knuşalm snra sız bılırsnz yne.beklıyorm.ltfen

Avatar

salih

09 Ocak 2013 Saat 03:16

merhaba ben bakırköyde ikamet ediyorum ve insanlara çok deyer veriyorum paylaşmasını bilirim yazrsanız sevinirim

Avatar

salih

09 Ocak 2013 Saat 03:17

yaşım 32 boy1.72 kilo71 görüşmek dileyiyle güzel bayan

Avatar

muzza

09 Ocak 2013 Saat 13:29

bendeniz45 yaşında istanbulda zor olan istanbul beyiyim.sadece aşka dürüstlüpe inanan heyecen arayan biririyim mail atarsanız tanışız.
saaygılar

Avatar

afakan bayram

09 Şubat 2013 Saat 17:32

olgun bayan arıyorum maddi sıkıntım yok durumum iyi…aynı evde kalmak istemesenizde olur.sürekli bir dostluk arıyorum güvenebileceğim…mailden ulaşabilirsiniz…

Yorum Yap?n