dul partner arıyorum

22 Şubat 2012 | Kategori: Dul Kadın İlanları

selamlar ben ayça istanbulda yaşıyorum ım. istanbulda yaşayan bana en az haftada4 gününü ayırabilcek arıyorum. beni üzmemeli bana saygılı davranmalıbir dediğimi iki etmesin demiyorum ama ne biliyim benimle ilgilensin işte. olmak ve hayatın zorluklarına katlanmak hiç de kolay değil yorumlarınızı bekliyorum.



23 Yorum yap?lm?? dul partner arıyorum

Avatar

bahtiyar

23 Şubat 2012 Saat 07:26

Merhabalar ben bahtiyar 23 yaşındayım 1.76 boy’a sahibim istanbulda oturuyorum temiz ve bakımlı birisiyimdir ilgilenirseniz görüşelim

Avatar

mehmet

29 Şubat 2012 Saat 21:27

merba eger istersenız tanışabiliriz benı tandıktan sonra kararı sizi dir numarma

Avatar

yavuz

18 Mart 2012 Saat 23:46

Ayça yavuz ben İst avrupa yakasında hikamet ediorum senın acından uygunsa bi konusalım tanısalım. numaram

Avatar

osman

28 Mart 2012 Saat 13:04

slm Ayça, bende eşini kaybetmiş yanlız biriyim. 31 yaşından bir bankacıyım, birbirimizi anlayabileceğimizi düşünüyorum. sizinle görüşmek isterim.

Avatar

rıdvan

06 Nisan 2012 Saat 17:43

slm ben rıdvan ist yaşıyorum sizi tanımak isterim sizcede uygunsa tanışalım derim kızca kendimden bahsedeyim size ben 180 boyunda 95kiloda 35 yaşında yapılı biriyim dir kendince yakışıklı biri sayılırım sizinle tanşmaktan onur duyarım arasanız sevinirim.

Avatar

azad

07 Nisan 2012 Saat 19:38

slm tatlm bende seni gibisini arar drrm inan ara tnşlm

Avatar

ahmet

10 Nisan 2012 Saat 09:27

MERHABA AYCA, BEN 25 YASINDAYIM ISTANBULDA YASIYORUM. TANISMAK ISTERSEN KONUSABILIRIZ….

Avatar

murat

21 Nisan 2012 Saat 17:27

mrb yaşım 28 bakımlı hoş bi erkegim çarı at tanışalım

Avatar

tolga

22 Nisan 2012 Saat 20:45

selam ist dan tolga arayın

Avatar

SERCAN

08 Mayıs 2012 Saat 09:25

saygı sevgi cercevesınde buyrunuz ok

Avatar

Carizma

10 Mayıs 2012 Saat 00:31

Slm ayca

Avatar

Tarık

12 Mayıs 2012 Saat 14:37

adım tarık 22 yaşındayım dün geldim askerden istanbul doğumlu ve istanbulda yaşıyorum tanışmak istersen …

Avatar

hakan

13 Mayıs 2012 Saat 22:12

Mrb hakanben esimden 4yilonce ayrildim yasim 42 ciddiiseniz grselim

Avatar

hakan

13 Mayıs 2012 Saat 22:15

Mrb hakanben yurtdisinda calisiyorum temmuzda dnucem dulum yasim 42 uyarsa grslim

Avatar

levent

21 Mayıs 2012 Saat 12:59

slm ben levent ist yaşım 28 boyum 180 külom 70 evlenmeyi düşünen ciddi bir bayan arıyorum

Avatar

ali

29 Mayıs 2012 Saat 19:39

merhaba ben ali 25 yaşındayım kadıköyde kendi iş yerimi işletmekle meşgulüm eger düşünürseniz beni cok mutlu etmiş olursunuzki bende sizi mutlu ederim hemde fazlasıyla sivaslıyım sevecen yakışıklı yım allah a şükür sevdigime aşırı deger veririm kıskanırım öle işte mutlaka bekliyorum tanıtıcı mesaj atarsanız ararım

Avatar

hakan

03 Haziran 2012 Saat 10:35

merhaba ben hakan istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve yalnız yaşıyorum burda kimsem yok aslen konyalıyım evim kira taksicilik yapıyorum yalnızlık inanki zor eğer tabi tanışmak isterseniz benimle numaram bu ayça hanım 4 gün değil hergün yanında olurum

Avatar

77MUAMMER

21 Haziran 2012 Saat 18:01

selam ben muammer sızi tanımak ısterım 43 yaşındayım bekarım beylık duzüde oturuyorum istersen teli yazıyorum ara tanışalım ben cıti düşünüyorum

Avatar

ayhan

03 Temmuz 2012 Saat 21:15

selam ayça hanım 36 yaşındaym arzu eder seniz tanışmak isterm syglarınıa

Avatar

hakan

22 Temmuz 2012 Saat 16:52

merhaba bır tanısma vesılesı yolladım…

Avatar

deniz

25 Eylül 2012 Saat 19:18

ekle tanışalım

Avatar

gizem

05 Ocak 2013 Saat 01:56

selam ben gizem arayın görüşelim beyler

Avatar

osman

16 Ocak 2013 Saat 14:38

gorusecek gezecek vede sevısecek bırını arıyorum

Yorum Yap?n