Dul bayanım kaçamak ilişki arıyorum

22 Şubat 2012 | Kategori: Kaçamak İlişki İlanları

Selamlar 32 yaşında ım artık rutin bir hayat yaşamaktan sıkıldım ve gizlilik çerçevesinde  arayan dul partner iniz olabilirim.Herşey saygı ve gizlilik çerçevesinde olmak zorunda ama.Doğru kişiyi bulana kadar arıycak önüme gelen ilk kişi benim dul partner im olmuycak yani.Herkese bol şanslar yorumlarınızı bekliyorum.



208 Yorum yap?lm?? Dul bayanım kaçamak ilişki arıyorum

Avatar

ali

22 Şubat 2012 Saat 17:02

selam dogru kişiyi buldunuz cok mutsuzum kendisini sevgilim olarak görebilecegim ve mutlu edebilecegim dul bayan arıyorum bendeki şevkat ve sevgi kimsede yokkk eger uyarsa istanbul kadıköydeyim arada sırada gizli kalmak şartıyla kaçamak yapalım hayatımızı ve hiç tatmadıgın zevkleri yaşatayım sana bu arada sözlüyüm herşeyin gizli kalması lazım

Avatar

bayram

22 Şubat 2012 Saat 21:32

mrhb kısa ve öz ara hayatı yaşayalım

Avatar

alperen

22 Şubat 2012 Saat 23:20

fazla söze gerek yok…

Avatar

Meltem

23 Şubat 2012 Saat 01:22

Bilmiyorum ki şimdi size bişey sormak isterim neden sevgili olarak görebilceğiniz kimse yok ??

Avatar

alperen

23 Şubat 2012 Saat 21:12

doğru kişi benim galiba :) mail bekliyorum

Avatar

Erkan torun

24 Şubat 2012 Saat 21:30

Oncelık herkeze slm lar olsun ısmın erkan 28 yasındayım kendım sevecen espılırı dusut sır saklamayı bılen bırıyım ? Kacamak yapacagın ınsanda duruşt guvenılır sevmeyı bılen sevgıye suşamıs dul bayan arkadaş ariyorum gızlık dogrulsunda olmalı hersey bekliyorun

Avatar

Meltem

24 Şubat 2012 Saat 23:59

sana katılıyorum erkan tanışmak isterim seninle.

Avatar

ibrahim

25 Şubat 2012 Saat 01:09

slm ıbrahım bn guven ve sevgı dolu durust bırısıyım acık konusmyı severm dobura dobur bklıyrum aramnı

Avatar

Erkan torun

25 Şubat 2012 Saat 02:36

Tskler meltem hanım tanısalım ben erkan 28 yasındayım 1.77 boy 85 kg yum aslen artvınlıyım

Avatar

Erkan torun

26 Şubat 2012 Saat 15:50

Meltem hanım bu yorumlar kac ayda bır onaylanıyor anlamadım ben daha yorumum onaylanmamıs daha

Yönetici Notu:Aynı yorumları farklı farklı kişilere gönderirseniz onaylanmaz tabi, her kişi için farklı yorum yazmaya özen gösterin !

Avatar

Erkan torun

27 Şubat 2012 Saat 02:45

Sızden gelecek guzel haber beklıyorum

Avatar

serhat

01 Mart 2012 Saat 13:01

bayan arkadaş arıyorum

Avatar

Sercan

06 Mart 2012 Saat 17:26

Bende öğrenciyim ve bu rutin sıkıcı bunaltıcı bayıcı hayatıma bi renk katmak istiyorum gezmek tozmak dağıtmak istiyorum tabi güzel bi bayanla bunların tadı daha bi başka olur

Avatar

Irfan kaptan

08 Mart 2012 Saat 06:18

Sen neyın kacamagını yapcankı, evlımısın yoksa, yada sen atesın basına vurmus, sasırmıssın, kızım senın etrafında hıc erkek yokmu, versende bı garıp rahatlayıp sevınse ya bokmu var burda, tanımadıgın ınsanlara am vermeye calısıyosun,,, allah akıl fıkır versın nedıyım,,,, faceme gel barı ıstanbul avcılar, samsun, terme, ne olur ne olmaz,,,,

Avatar

barkan

08 Mart 2012 Saat 22:23

selam benle samimi tatlı ve narin olan bayanlar iletişime geçerse memnun olurum.

Avatar

Fatih

12 Mart 2012 Saat 07:06

Samsundan fath yas 22 gzlılık cevcevesı ıcnd brlıkte kcmak yapblrz ıstr sen

Avatar

DOGAN

12 Mart 2012 Saat 22:21

slm ben dogan aksarayda saglık sektöründeyım benım aradıgım gercek cıddı bırı olmalısınız gızlılık ön pılanda olunca saygılar aryaın ben ararım nazık olgun bırı olmalısınız bellı

Avatar

kaan

16 Mart 2012 Saat 19:54

slm meltem hanım ben kaan ıstanbul ümraniyeden gizlilik ve öz güven ilkesiyle seninle tanışmak isterim ve bu konuda ciddiyim aramanı bekliyorum

Avatar

ruzgar

16 Mart 2012 Saat 21:36

sürekli ve gizli ateili anlar yaşayacağım dul bir bayan ararken ilanını gördüm. iletişime geçelim

Avatar

hüseyin

19 Mart 2012 Saat 02:24

herkeze slm bende aynı fikirdeyim manisa ve cevresi kaçamak yapmak isteyen bayanlarla gizlilik cercevesinde tanışmak isterim saygılar

Avatar

koray

22 Mart 2012 Saat 13:08

izmirdeyim beni ekleyin görüşelim

Avatar

Erkan torun

23 Mart 2012 Saat 04:00

Slm meltem hanım ğozum yollarda kaldı sızden haber beklıyorum ben

Avatar

murat

29 Mart 2012 Saat 12:10

Slm guzelim iki yildir kadin elidegmedi ayrildigim esim yuzunden tanimadigim bi insanla olmak istiyrum kabul edersen ben murat 33 yasindayim saygilar ii gunler

Avatar

murat

29 Mart 2012 Saat 12:12

Msn adresim ekletsen sevinirim

Avatar

bolzade

29 Mart 2012 Saat 12:23

ne kadar talibin var sevin

Avatar

arda

02 Nisan 2012 Saat 11:58

selam ben ankaradan arda 30 yaşındayım mutsuz kendini ve oturmasını kalkmasını bilen bakımlı olgun bayanlar medeni durum önemli değil bi konuşalım ortasını buluruz

Avatar

engin

02 Nisan 2012 Saat 14:40

eskişehirliyim.uygunsa konuşarak.anlaşabiliriz

Avatar

serkan

03 Nisan 2012 Saat 12:11

slm ara güzelim

Avatar

engin

03 Nisan 2012 Saat 16:57

laylaylom kızak 66 nedersin

Avatar

veli

03 Nisan 2012 Saat 21:31

merhaba canım ben trabzondan veli bekarım . güzel vakit geçirebiliriz cok yanlızım msj gönderirsen tanışırız. bayanlar 30 ysndayım 1.74 by yapılıyım

Avatar

ugur

04 Nisan 2012 Saat 12:06

merhaba numaram bu bekliyorum fazla bekletme

Avatar

erkan

04 Nisan 2012 Saat 16:37

selm ben tayfun ankarada yaşıyorum eyer kabul edersen senin istediyin şekilde seninle arkadaşlık yaparım gizlilik vede saygı cercevesinde kabul edersen telim ara istediyin zaman emrindeyim saygılar

Avatar

kaaan

05 Nisan 2012 Saat 00:22

Selam..Ben Sadece Tanısmak Sohbet Etmek Bişeyleri Paylaşmak İstiyorumm..

Avatar

baran

05 Nisan 2012 Saat 23:56

merhabalar yasım27 oldukca yakışıklı brıryım guvenılır gızlılık onem veren bayanları beklıyorum yas onemlı degıl kendımı gosterırım msnde ısterse sadee guvenbıclegım ınsan olsun ıyı geceler herkese

Avatar

orhan

06 Nisan 2012 Saat 17:13

slm ben orhan mimarim

Avatar

oktay

07 Nisan 2012 Saat 04:40

selam 32 yasındayım sızınle en azından bır cay ıcebılecek kadar sanslı olabılecegımı dusunuyorum umarım hıslerım benı yanıltmaz sevgı ve saygılarımla

Avatar

toprak

07 Nisan 2012 Saat 21:45

ne aradıgını bılıyormusun ozaman arabenı

Avatar

yunus

07 Nisan 2012 Saat 22:10

mrb ben yunus arayın tanışalım

Avatar

Alanya burak

07 Nisan 2012 Saat 23:24

Merhaba ben burak alanya dan 25 yaş 1’70 boy 65 kilo kaçamak ilişki yaşamak isteyen bayanları bekliyorum

Avatar

serdar

10 Nisan 2012 Saat 13:24

merhaba ben serdar uskudardan gercekten birseyler yasamak istiyorsan sadece telefon et tanısalim ve ikimizde istediklerimizi alip hayata devam edelim.telefonunun bekliyorum.

Avatar

fatih

10 Nisan 2012 Saat 15:18

slm tanişmak istersen ben burdaym yasim 28 eşimden ayrıyım

Avatar

sadık

10 Nisan 2012 Saat 20:25

merhaba 19 yaşında gencimkaçamak yapmak isteyen mutsuz dl bayanlarla sohbet etmek istiyorum 176 boyundayım kumral ve yeşil gözlüyüm tanışmak istersen

Avatar

çetin

10 Nisan 2012 Saat 21:40

slm ben evliyim saygılıyım seviyeliyimdir benimle bir arkadaşlık düşünürsen yani sevgilim olursan çok mutlu etmiş olursun saygı sevgi gizlilik cercevesinde yaşanacaksa ok derim

Avatar

kerim

13 Nisan 2012 Saat 23:33

selam 46 yaş 175 boy 65 kilo zengin deyim istanbulda yaşıyorum seninle tanışmak isyiyorum tanışmak istersen çok memnun olurum saygı sevgi içersinde sırdaşım sevgilim olusan seni mutlu etme mutlu olmak istiyorum sygılarımla esen kal

Avatar

kerim

13 Nisan 2012 Saat 23:39

merhaba söz ağızdan çıkmadan söz insanın esiridir söz ağızdan çıktıktan sonra insan sözünün esiridir aradığın kıritellere uygun biriyim doğru zamanda doğru yede doğru iste buluşalım erkeğe bağlı sığınak ilişki kadına bağlı sığınak ilişki özünde iki kişinin bir birinde dinlendiği bir ilişki olmalı sence ..saygı ve sevgilerimle esen kal istanbul

Avatar

huseyin

14 Nisan 2012 Saat 16:26

selamlar oncelıkle cok ınce zarıf bır bayan olduğunuzu belırtmekte fayda var ben 30 yasında yakısıklı bır beyım herzaman karsımdakı kısıye guven verıp kazanmısımdır yalandan dolandan ısım olmaz neysem o saygılar herkese bol sans

Avatar

yusuf

14 Nisan 2012 Saat 21:51

mrb isterseniz tanışabiliriz yaş32

Avatar

Cüneyt

15 Nisan 2012 Saat 00:51

Slm heyecan yaşamak isteyen tatmin olmak isteyen. Koluma taktığım zaman erkeğim demeyi isteyen bayanlar ben burdayım istanbuldan

Avatar

metin-

15 Nisan 2012 Saat 02:13

mrb meltem, güvenilir eğlenceli ve özele dikkat eden birisiyim- 33 yaşındayım tanışalım istersen

Avatar

nuri

18 Nisan 2012 Saat 17:56

merhaba manisa

Avatar

suleyman

19 Nisan 2012 Saat 09:50

ne ole ne bole uzun lafa gerek yok tanısmak istiyorsan burdayım ararsın

Avatar

Kemal

19 Nisan 2012 Saat 10:41

selam iyi gunler diliyorum mrb Meltem Hanım seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen tabi sevinirim ve beni ararsan veya bir çağrı bile verirsen varya inankia sla pişmanlık duymazsın aksine sende memnun kalırsın ama dürüstlük olmak şartıyla tabi Tşkler

Avatar

cengiz

20 Nisan 2012 Saat 00:15

iyi geceler meltem hanım adam var uzerınde elbise yok bide elbise var içinde adam yok anlamisındır inşalah tercih senin k i b

Avatar

yusuf

20 Nisan 2012 Saat 15:47

tanımadan bilemezsin.tanımak gerek.

Avatar

tamer

20 Nisan 2012 Saat 16:50

bende ist dürüst saygı içinde olacaksa ben varım telim verdim ararsanız sevinirim

Avatar

mehmet

20 Nisan 2012 Saat 21:36

selam iyi geceler bayanlara karşı saygım sevgım yerındedır gızlılık çerçevesınde dul bayanlarla tanışmak isterım olan bır şeyın açığa çıkmıyacak şekılde tanışmamızdan sevınırım ben tel nomu yazıyorum bana msj la kendınızı tanıtırmısınız bayanlar ben sıze donerım gızlılık içinde tanışmak isteyen bayanlar arasın sevgıler

Avatar

kerem

22 Nisan 2012 Saat 20:41

sizinle tanışmak isterim tabi bu sansı bana verirsen istersen bi sansını dene derim

Avatar

Ege Can

23 Nisan 2012 Saat 18:37

20 Yaşındayım 1.87 boyunda Fit bir vücuda sahibin bunların pek bir önemi yok aslında benim için hep olgun kadınlardan hoşlandım bu zamana kadar ama açıldığım tek bayansınız Eğer isterseniz tanışabilirz herşey saygı çerçevesinde yaşım küçük olabilir ama olgunluğun yaş da değil başda olduğunu düşünüyorum saygılar

Avatar

ben ilhami 26

23 Nisan 2012 Saat 18:57

kaçamak ilişki arayan bayan ben ilhami tanışmak istiyorum kesinlikle yakışıklı kibar romantik ateşli çılgın heyecanı çok seven biriyim deli dolu yanardağ gibi yanan geceye gecelere varmısın yokmusun numaram acil bekliyorum hemen tarihi eser gibi sır kalacak aramızda emin ol bekliyorum

Avatar

nevzat

25 Nisan 2012 Saat 03:04

kafamı yaslayacagım dertleşecegim biriyim.yaş45

Avatar

osman

25 Nisan 2012 Saat 21:10

merhaba, ben 31 yaşında evli bir mühandisim, kaçamak yapacak bir bayan arıyorum, sizinle tanışmak istiyorum.

Avatar

ahmet

26 Nisan 2012 Saat 13:25

slm istersen tanışabıliriz

Avatar

saosze

26 Nisan 2012 Saat 22:53

merhaba evliyim istersen aciiiiillll görüşebiliriz….

Avatar

arda

27 Nisan 2012 Saat 00:14

slm meltem hanım bende sizinle aynı düşüncedeyim evliyim ama gizli kacamak yapmak istiyorum eğer sizde isterseniz neden olmasın şimdiden saygılar görüşmek ümidiyle kendinize iyi bakın

Avatar

murat

28 Nisan 2012 Saat 21:05

gercekten kacamak yapmal ısteyen yokmu cagrıları beklıyorum ıstanbul

Avatar

Volkan

01 Mayıs 2012 Saat 17:36

Merhaba umarım tanışırız.Hayat dolu kariyer sahibi biriyim.iyi günler

Avatar

istinyeli

01 Mayıs 2012 Saat 21:14

selam sizinle tanismak isterim adim murat 30 yasindayim 174boy esmer biriyim

Avatar

Bugra

02 Mayıs 2012 Saat 16:29

MErhaba Canım :) ilan Çok Çekici Gerçekten:) Mail Atarsan İletişime Geçeriz

Avatar

Turan

05 Mayıs 2012 Saat 12:49

Hiç bir şey demiyorum herkesin kendi fikri dul bayan size katılıyorum zevk

Avatar

Turan

05 Mayıs 2012 Saat 12:51

Sızinle farklılık yaşamak istiyorum

Avatar

iş_adamı

05 Mayıs 2012 Saat 14:39

yalnızca ara konuşalım tanışalım öyle karar verirsın

Avatar

oktay27

05 Mayıs 2012 Saat 22:08

meraba meltem hanım sizinle tanışmak istiyrum çagrınız yeterli olr numaram

Avatar

Berk

06 Mayıs 2012 Saat 00:25

sizinle tanışmak isterim. Cevabınızı beklerim.

Avatar

murat

06 Mayıs 2012 Saat 15:43

merhaba 29 yaş.170 cm boy 65 kg..dürüstlüğe gizliliğe önem veren biri olduğuma emin olmanı isterim…dertleşecek birini arıyorum sen de böyle isen şayet görüşmek isterim..
şans yanında olsun güzel bayan;)istanbuldanım bu arada..

Avatar

asdasss

09 Mayıs 2012 Saat 13:02

mrb ben ist den 27 yaşında 1.77 boyunda 77 kilo esmerim gizliliği prensip edinmiş ve lafta ateşli değil duyumsuzlugun ateşiyle ısınacak tüm bayanları bekliyorum mutluluğu sevinç kahkahalarıyla kutlamak dileğiyle

Avatar

ali

12 Mayıs 2012 Saat 15:33

slm 23 yasında toy bı delıkanlıyım kucukl bır kacamak ıcın beklıyorum

Avatar

cihan

12 Mayıs 2012 Saat 19:05

bekliyorum senden haber

Avatar

murat

13 Mayıs 2012 Saat 10:04

mrb istanbuldan murat sizinle tanışmak istiyorum eğer sizin için uygunsa

Avatar

alper

14 Mayıs 2012 Saat 21:36

merhaba ben alper.1.86 boy sportiff vücut.istanbula geldiğim vakitlerde yanında kalabileceğim bir bayan arıyorumben onu o beni bilecek.saygı ve anlayış en önemlisi de insan olacak.yalansız samimi gerisi teferruat….

Avatar

Okan

16 Mayıs 2012 Saat 19:35

numaram bu tanışmak istersen çağrı bırakman yeterli seninle tanışmak istiyorum

Avatar

Şahin

17 Mayıs 2012 Saat 23:27

Ben Şahin İstanbul / Avcılar’dan 1.65 Boy Ela Gözlü Kumral Tenli 55 Kilo 30 Yaşındayım ama Minyon Tipliyimdir. Sizinle Görüşmek İsterim

Avatar

kerem

19 Mayıs 2012 Saat 17:12

Merhabalar, umarım doğru kişiyi bulmamışınızdır henüz. Biraz beddua gibi oldu ama sizinle tanışmak istediğimden ;)
Dilerseniz biraz sohbet edelim Birbirimizi tanıyalım. Gerisi gelir zaten. Pardon kendimden bahsedeyim birazda. 27 yaşındayım, boyum 178, kilom 70, iş adamıyım. Hayat beni çok üzdü, umarım siz beni üzmezsiniz. Olumlu ya da olumsuz yanıtınızı mail yoluyla bekliyorum.

Avatar

Mert

20 Mayıs 2012 Saat 16:11

Selam ankaradan mert yas 30 bol fantazı severım gızlılıge onem verırım tanısmak ısterım

Avatar

mehmet

21 Mayıs 2012 Saat 12:37

senin le görüşmek için sabırsızlanıyorum

Avatar

güven

22 Mayıs 2012 Saat 21:27

slm bende sizin gibi kacamak yaşamak istiyorum 33 yaşında esmerim

Avatar

metin-

24 Mayıs 2012 Saat 16:03

bazı şeyler gizli kaldığı sürece sorunsuz bir partner olmak isterim eklersen tanışalım

Avatar

can

26 Mayıs 2012 Saat 18:52

ne kadar yorum yapsamda sonuçta tanımıyorsun beni boş gelicek ne desem.ama tanışmak istersen bende isterim gizlilik çerçevesinde bişeyler sosyal konumum gizli olmayı gerektiriyor

Avatar

Kenan

26 Mayıs 2012 Saat 20:48

Sadece mrb diyorum gerisi sana kalmış

Avatar

taner çetin

29 Mayıs 2012 Saat 15:20

selam adım taner bende bu siteye neden girdiğimin farkında olmadan girdim ve bu siteyi 20 dakikadan beri dolaşıyorum ve yazılanlara gülüyorum çünkü 28 yaşında evli olduğum için saçma geldi ama sizin yazı ve istekleriniz o kadar cok hoşuma gittiki bende neden olmasın dedim kaçamak için neyse istersen olur olmasada saglıcakla kal :)

Avatar

ali

29 Mayıs 2012 Saat 19:54

selam adım ali dul olgun bayanlardan hoşlanıyorum daha tecrübeli oluyorlar bana göre 25 yaşındayım 24 saat hazırolda geziyorum nerdeyse ateşli bi ilişki yaşamak isteyen doyuma ulaşmak isteyen fantazileri olan beni kendine köle yapıcak dul bayanlarla görüşmek istiyorum tanıtıcı mesaj atanlarla görüşme yapıcam herşey gizli bir sen bir ben birde içinde oldugumuz yatak odası bilecek okadar yani mutlu edinki mutlu edeyim hiç bir karşılık beklemiyorum öle parayla olan ilişkiler bana ters geliyor saygılarımla

Avatar

Navras

31 Mayıs 2012 Saat 21:22

Ben de yazılan yorumlardan farklı birşey yazmayacağım. Sadece kadın sosyal psikoloji ve felsefesini konuşmak isterseniz beni ekleyin çünkü bunu konuşabilecek bilinçli bir siz varsınız. Ciddi birşey düşünmüyorsan da

Avatar

OmPi

01 Haziran 2012 Saat 16:18

Oncelık herkeze slm lar olsun ısmın erkan 28 yasındayım kendım sevecen espılırı dusut sır saklamayı bılen bırıyım ? Kacamak yapacagın ınsanda duruşt guvenılır sevmeyı bılen sevgıye suşamıs dul bayan arkadaş ariyorum gızlık dogrulsunda olmalı hersey bekliyorun

Avatar

kurtbey

02 Haziran 2012 Saat 18:35

slm cnm ankaraliyim fazlasoz soylenmez herhalde tanisalim nasloldugunu gorr.ben anlatilman yasaman gerek cnm

Avatar

yagizmustafa84

03 Haziran 2012 Saat 02:07

Gizlilige durustluge ve guvene onem veren,
Yalnızlıktan sıkılmış veya değişiklik arayan,
Kısa veya uzun sureli ilişki isteyen,
Maddi sorunu olmayan veya maddi beklentisi olmayan,
Sadece gizli arkadaslık
Evli dul bekar vs farketmez reelde sessiz sedasız gorusebılecegım,
Bayan sırdas arkadas arıyorum (23-45) …
Sadece ciddi bayanlar ve ilk once tanıtıcı mesaj…

Avatar

BAY X

08 Haziran 2012 Saat 00:02

Temmuzda 15 günlüğünehem iş hemde gezmek amaçlı (ıhlara vadisi,ürgüp,göreme…) Aksaray a gideceğim.İstersen arkadaşım ol beraber gezelim..hem birbirimizi daha iyi tanırız.

Avatar

hüseyin

08 Haziran 2012 Saat 23:29

tanışmak isterim tabiki

Avatar

alper

12 Haziran 2012 Saat 19:07

selam ben alper tanışabilirmiyiz dürüst saygılı ve gizlilik icinde bır ılışki yasaya bılırız cevabını beklıyorum

Avatar

emrah

14 Haziran 2012 Saat 20:47

merhaba aradıgım bir ilişki tarzı, nerelisin ben antalyada ikamet ediyorum eger sende öleysen konusup sohbet ettikten sonra reeldede görüsürüz ne dersin. yasım 26. kendimden bahsetmiyorum tanımak istersen tanırsın?

Avatar

ahmet

15 Haziran 2012 Saat 12:51

merhaba. sizine tanışmak isterim eklerseniz memnun olurum.

Avatar

Tayfun Yüksel

16 Haziran 2012 Saat 12:00

Merhaba 30 yaşında esmer yakışıklı biriyim eğer istersen arkadadaş olabiliriz

Avatar

slm ben barıs

16 Haziran 2012 Saat 12:50

örh ben barıs tasnısmak ıstersenız msjını beklıyorum ıyı gunler

Avatar

efe

19 Haziran 2012 Saat 21:57

hiç lafı uzatmıyorum beni tanımak istersen e.postadan bana ulaş tanısalım yok şuydu yok buydu gerek yok beni sana anlatmak yerine senin beni tanımanı isterim.

Avatar

zamanı gelince söylerim

20 Haziran 2012 Saat 16:52

şu an kaçamak için çok musaitim.sıra bana ne zaman gelir bilemem

Avatar

slm ben berkant

21 Haziran 2012 Saat 10:55

gizlilik herkez için bir kural olsa gerekki benim içinde öyle seviyeli hoş zamanlar geçirmek istiyorum sizede uygunsa mailden bana ulaşın hanfendi saygılar..

Avatar

hüs

22 Haziran 2012 Saat 00:55

Merhaba nasilsiniz oncelikle iyisinizdir insallah ben sizinle tanismayi cok isterim am bakiyorumki cok kisi sizinle tanismak istiyor 31 yasindayim bekarim istanbulda yasiyorum gorusmek istersen ulasabilirsin saygilarimla huseyin

Avatar

alper_41

22 Haziran 2012 Saat 11:38

merhab nasılsnız ben alper sisnle tanışmak hoş vakit geçirmek isterim mümkünse

Avatar

hüs

22 Haziran 2012 Saat 12:36

Merhaba nasilsiniz adim huseyin 31 yasindayi 60 mis kilom 1.70 boy seni tanimak cok isterim ama gerci cok kisi seni tanimak istiyor neyse sonucta karar vercek olan sensin cok duygusal ve bir okadarda cekingenim beni secip secmemen hic onemli deyil sadece dogru insani secmeni tafsiye ederin bekarim hic evlenmedim sunu can gonulden soyliye bilirim durust ne istedigini bilen ahlakli saygili seviyeli kararli bir kisiligim ..minyon tipliyim yasimi hic gostermiyorum eyer beni gormek istersen fesbuktan gorebilirsin beni once gor tani ondansonra kararini ver saygilarimla huseyin

Avatar

ali

22 Haziran 2012 Saat 22:18

ankaradan ali ben unutamıyacagın pısman olmayacagın bırıyim

Avatar

marola

22 Haziran 2012 Saat 22:43

slm ben trabzondan kendıme göre bır bayan arkadas arıyorum tel

Avatar

okan

23 Haziran 2012 Saat 19:11

mrb istanbuldan okan 35 yaş cok bakımli kibar kadın ruhundan anlayan 175 by 75 kl kaslı yapili beyım

Avatar

Hakan

23 Haziran 2012 Saat 23:20

37 yaşında. Madden sıkıntısız. Pro yönetici. Renk arayışında. Güven. Sır tutma. Hijyen, takıntılı olduğum konular. Nezaket. Zarafet. Önemli Salon adamı. Cinsellik: Sevimli.

Avatar

emre

24 Haziran 2012 Saat 20:39

selam ben istanbuldan emre sızınle tanışmak ve her şekilde yardımcı olmak ısterım aynı düşüncelerdeyiz:)

Avatar

fahri

26 Haziran 2012 Saat 17:23

sırlar mezarakadar özgüvenli temizliğe önem veren bir beyefendi

Avatar

gizli

27 Haziran 2012 Saat 14:51

gizlilikten yanayım kaçamak heycan vericetir.mailini beklicem ist.anadolu yak.

Avatar

burak

28 Haziran 2012 Saat 08:50

aynı fikirdeyim

Avatar

tamer

29 Haziran 2012 Saat 05:47

ben tamer istanbuldan şayet çıkar beklemden olacaksa ve gizlilikiçindeyse tanışalımmı sizede uygunsa cvp bekliyorum

Avatar

selam

30 Haziran 2012 Saat 22:39

selam ist atasehirde yanliz yasiorum tanismak istersen

Avatar

izmirli19

02 Temmuz 2012 Saat 23:23

mrb ben izmirdenn yaşım 19 erkeyım ısım vermek ıstemıyorumm ciddi dürüst guvenılır bır bayan arkadaş arıyorummm tanısmak ıstersenıız eklersenız sevınırım olgun bayanlardan hoşlanıyorum

Avatar

murat

04 Temmuz 2012 Saat 19:54

slm gizlilik çok önemli bişey kaçamak isteyen bayanlarla tanışalım

Avatar

samsunlu

04 Temmuz 2012 Saat 22:17

Tam aradığınız kişi benim yazarsam sanırım dürüst davranmamış olurum. Eğer size güvenebilirsem mesajlaşmak isterim. Benim tek şartım sırdaşlık ve en önemlisi güvenilir olmaktır. Nasıl siz bayanlar kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız aynı şey biz erkekler için de geçerlidir. Hatta erkekler için bu daha da önemlidir. Duyduğumuz bazı olaylar bunu teyit ediyor.

Avatar

panpa

07 Temmuz 2012 Saat 16:01

selam, senden mesaj bekliyorum. istanbuldayım, çalışıyorum iyi bir işim var. bir mesaj atarsan detaylarıyla anlatırım.. bekliyorum

Avatar

şenol

07 Temmuz 2012 Saat 17:41

slm.benim size verebileceğim tek şey var oda dürüstlük.belki inanmayacaksın ama yazdğım doğrudur.önce birbirmize güvenmemiz lazım saygılarımla cvp bklycm.

Avatar

murat

11 Temmuz 2012 Saat 16:07

selam prenses güzel bir ilişki amacıyla tanışmak istiyorum seninle ne dersin?

Avatar

ENES

17 Temmuz 2012 Saat 08:17

İstanbul Ümraniye civarında oturuyorum. 33 yaşındayım. İlgilenirsen mailden ulaşırsın…

Avatar

mehmet

17 Temmuz 2012 Saat 11:35

mersinde nkamak yapmak isteyenler

Avatar

c

24 Temmuz 2012 Saat 10:31

bende sizin gibi düşünenlerdenim gizlilik önemli arzu edersen tanışıp buluşalım ne dersin ??????????

Avatar

murat

24 Temmuz 2012 Saat 17:05

kocaelinde kendi evimde yaşıyorum 28 yaşında yakışıklı atletik biriyim seni buraya davet ediyorum canım cevabını yaz aşkım

Avatar

cenk

25 Temmuz 2012 Saat 20:27

slm tam aradığınız desem yalan olmaz.50 yaşında evli istanbuldan medeni gizliliğe çok deger veren ikitelli avm de lüx restaurant işletmecisiyim işim yerım adresım belli bu zamanda güven çok önemli.kısaca beni tanırsanız işde aradığım insan bu diyecegınden adın gibi emin ol

Avatar

Meriç

26 Temmuz 2012 Saat 00:04

Ve Krall gelirr herkes ayagı kalkarr herkesee slmlarr ulaş banaa düş peşindeysenn düş peşimee :)

Avatar

muzaffer

27 Temmuz 2012 Saat 13:42

slm tanısmak ısterımbursadan

Avatar

cenk

27 Temmuz 2012 Saat 17:20

merhaba bakırköydenim 45yş 180by 85 kg dazlak atletik ne dersin

Avatar

Adriann

31 Temmuz 2012 Saat 03:49

fuckbady araman hoşuma gitti. yaşında aradığım gibi… umarım vucudun da iyidir açık sözlülüğün kadar…

Avatar

Asi

02 Ağustos 2012 Saat 10:08

selam 33 yaşındayım istanbul and yakasında oturuyorum evliyim eğer sizde benim gibi hoş ve eğlenceli kaçamaklara evet diyorsan beklerim

Avatar

asi

02 Ağustos 2012 Saat 13:43

merhaba ist. and yakasından ufuk 33 yasındayım evliyim gizlilik içerisinde sizi tanımak isterim sanırım amaçlarımız bir begeni olduğu takdirde görüşmek üzere

Avatar

faruk

03 Ağustos 2012 Saat 00:01

selam. yorumlara bakılırsa talibin çok. Umarım beni seçersin. İstanbulda oturuyorum. 28 yaşındayım.

Avatar

Yaman

04 Ağustos 2012 Saat 09:33

selam izmirdeysen tanışalım ;)

Avatar

ahmey yalınız

07 Ağustos 2012 Saat 21:38

slm ben iskenderundan yaş 41 boş zamanları değerlendirecek sevgi saygı içerisinde dertleşip konuşucak madi çıkar gözetmiyen tatl bayan tanışmak istersen saygı duyarım

Avatar

mehmet

09 Ağustos 2012 Saat 15:02

slm Benistanbulda yaşıyorum yaş 30 Benimle gezmekten hayatını yaşamaktan zevkalmak istersen Dürüsgizli olarakBanatakıl.

Avatar

ercan

13 Ağustos 2012 Saat 02:11

ben t.dagdan ercan 24 yasında 1.80 boyunda yesıl gozlu sportıf bırıyım heyecan arıyorum bu heycanı paylaşmak umıdıyle pişman olmazsınız saygılar

Avatar

alper

14 Ağustos 2012 Saat 16:29

mrh ben alper sizce mahsuru yoksa ben varım

Avatar

aybars

15 Ağustos 2012 Saat 06:37

denemeye değer diyorum önyargılı davranmazsanız pişman olmuycaksınız kişisel özelliklerimi öğrenmeden karar vermeyin kişisel özellik dedim diye de beni öyle burnu büyük birisi sanmayın denemekten zarar gelmez diyorum ve sizi bekliyorum

Avatar

serkan

16 Ağustos 2012 Saat 23:53

merhaba izmiten serkan 32 yaş yalanı sevmem dürüst olmadan yanayım ben evli bir beyim mutlulu bulamamamış aika sevgiye hasretim karşımdaki kişiyide sevgiye doyurmak isterim güzel aşklara yelken acmak isterim karşımdaki bayan sevgiden başını döndürmek isterimtanışınca anlarsınız bekliyom

Avatar

can

18 Ağustos 2012 Saat 20:31

selam 29 yaşinda dürüs seviyeli ilişki istiyorum sevgibende yalansız aşk yaşamaya varmısınız buyrun izmirden

Avatar

fatih

19 Ağustos 2012 Saat 17:06

slm bn fatih 33 yasındayım durust ve acık sozlu olmaya ozen gosterırımkamuda calışiyorum maddı sıkıntım yok bnde kendıme bayan arkadas arıyorum tanışmak ısteyen bayanlar baba ulasırsa daha guzel anlasabılırız

Avatar

ankarara

19 Ağustos 2012 Saat 23:49

dul partnerim 34 yş dayım seni bekliyorum.beni ara

Avatar

ankaralı

20 Ağustos 2012 Saat 12:40

meltem hnm slmlar öncelikle kendimi tanutayım.34 yş da 1.84 boy 74 kg dayım sizinde yazdığınız gibi kaçamak sa kaçamak ben varım senin için burdayım mailimi ulaştırırlarsa sevinirim.

Avatar

altanbey

20 Ağustos 2012 Saat 14:01

slm ankaradan altan 34 yş dürüstlükten yanayım.mutluluğa hasretim.güzel sevgilerle yaşamak istiyorum.beni tanıyımca hak vereceğinden hiç şüphen olmasın.mailini bekliyorum

Avatar

Rıza

21 Ağustos 2012 Saat 16:49

msn açarsan tanışırız

Avatar

bora

23 Ağustos 2012 Saat 18:13

selam ben bora aynı kriterde olduğumuzu düşünüyorum ararsan belki olabilir

Avatar

aktora

23 Ağustos 2012 Saat 22:39

mrb okadar çok yorum yapılmışki ülkenin durumunun göstergesi acı tablosu abazalık bu olsa gerek

Avatar

exberkat

24 Ağustos 2012 Saat 11:33

Ayni duygularla seninle tanismak isterim..

Avatar

gentlemen

27 Ağustos 2012 Saat 16:55

22 yaşında üniversite öğrencisiyim tanışmak isterseniz ulaşınız

Avatar

ismail

28 Ağustos 2012 Saat 00:25

mutluluk icinde birbirimizi mutlu edelim araman yeterli

Avatar

ismail

28 Ağustos 2012 Saat 00:28

ister ara istter arama

Avatar

erkan_39

06 Eylül 2012 Saat 12:09

Mrb dürüstlük güven çok önemlidir anında olacak bişey deyil iki taraf zamanla birbirini tanıdıkça kendiliyin ortaya çıkar ve dürüstlük olduktan sonra kendiliyinden eletiriklenme olur isim erkan y. 39 olgun ve çekici biriyim olgun bir bayanla sahiplene bileceyim bayanla güzel bir arkadaşlık kurmak istiyorum msn kapalı olabilir size ulaşabileceyim kolaylığı sağlarsanız size dönerim by.saygılar dikkate alıp oktdugunuz için bayanlara çiçek ikram edip saygılarımı sunar hayırlı günler dilerim herşey gönlünüzce olsun

Avatar

mazbut

07 Eylül 2012 Saat 11:29

VALLA BEN DİYARBAKIRDAYIM.OLURDA BURAYA GELİRSEN VEYA YOLUN BURAYA DÜŞERSE BEKLERİM

Avatar

irfan kaptan

07 Eylül 2012 Saat 13:11

kendini denizin ortasında yalnız dalga ve ayın yıldızların mehtabında teknemde becertmek istersen ara bebeğim irfan kaptan

Avatar

ahmet

09 Eylül 2012 Saat 03:53

herşeyin gizeminde kalmasını bilen ve isteyen biryimdir.sizde aynı fikirdesiniz gördüğüm kadarıyla.sizinle tanışmak isterim hanımefendi saygılarımla.

Avatar

ahmet

09 Eylül 2012 Saat 03:54

mail. çekebilirsiniz

Avatar

mehmet

11 Eylül 2012 Saat 18:39

saygı ve sevgilerimle

Avatar

sinan

16 Eylül 2012 Saat 23:35

slm pendikten sinan bende kaçamak yapmak istiyorum tanışabiliriz isterseniz yaşım 28

Avatar

tufan

17 Eylül 2012 Saat 01:50

mrb yasanmamıs hayata söz vermek yalancılık olur yasarsın ögerenırsın

Avatar

berk uzun

17 Eylül 2012 Saat 13:00

slm seninle tanışmayı çok isterim istanbuldayım.

Avatar

Yavuz Atarkan

22 Eylül 2012 Saat 20:59

23 yaşında 1,93 boyunda bi erkege ne dersin ? :)

Avatar

okan

22 Eylül 2012 Saat 23:22

trabzonda 20 yasındaayım ulaşırsanız sevinirim

Avatar

zeki41

23 Eylül 2012 Saat 11:27

slm bayanlar ben zeki kocaeli boy1.85 kg90 yas26 mavi gozlu esmer bir bayim isteyenlerin tlf no

Avatar

selçuk-07

23 Eylül 2012 Saat 22:38

slm antlyadan gizlilik çerçevesi içinde sır saklamasını bilen dul bayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum yaş:36 boy 1,88 kilo 85 esmer atletic yapılı

Avatar

celal

24 Eylül 2012 Saat 11:34

ilanımın neden yayınlanmadıgı

Avatar

murat25

24 Eylül 2012 Saat 13:41

selam ist dan murat ara tanışalım pırofillerimiz uygun

Avatar

ali

24 Eylül 2012 Saat 20:46

ben cidden en iyisiyim. resimlerimi gönderebilirim.

süpermen derlerdi lisede

üniversite mezunuyum ve kültürlü bir aileden geliyorum

Avatar

Efe09

25 Eylül 2012 Saat 10:17

Bilmem aradığın şans belkide buarada bi dene istersen bişey kaybetmezsin…

Avatar

okan

29 Eylül 2012 Saat 18:21

mrb ben corumluyum ela gozluyum 178boyunda 70kılo esmerım gızlılıgı seven ve onem veren bır kısılıge sahıbımım arkadas benım ııcın canımdan bıle degerlıdır buyru kendını yanlısz hısseden gızlı kacamakk yapmak ısteyen bayanlarla tanısmak ıstıyorum

Avatar

memetcik

30 Eylül 2012 Saat 12:47

ben???? diilmiim …neyse:(

Avatar

hakan

03 Ekim 2012 Saat 18:36

Merhabalar,aradığınız yazmışsınız ,yorumlar dolu bende şansımı deneyerek size cevap yazdım,bakalım sizden cevap gelecekmi,ben istanbul avrupa yakasında ikamet etmekteyim.1981 doğumluyum.1.83 -90 kilodayım.eğer şansım ar ise bekliyorum bye…

Avatar

kaya

09 Ekim 2012 Saat 23:31

merhabalar. ben istanbuldan kaya. 26 yaşımdayım. 186 boyunda 74 kiloyum. en güzel deneyimlerim dul olgun bayanlarla oldu. ilişkide tecrübe en kıymetli şeydir. ben tecrübelerimi sunar, karşı taraftan da arzulamasını isterim. güzel, düzeyli, eşsiz deneyimler yaşayacağımızı ümit ediyorum.

Avatar

unal46

13 Ekim 2012 Saat 12:37

ararsan belkide aradığın benddir

Avatar

cebrail

17 Ekim 2012 Saat 10:12

selam bayan arkadaş arıyom arkadaş olmak ıstıyen varsa yazsın yada arasın beklıyom

Avatar

erdem

21 Ekim 2012 Saat 19:52

ben beni anlatamam sen beni ben seni tanımadıkç

Avatar

mahsun

22 Ekim 2012 Saat 12:59

bnde istanbuldn ara tnısalım

Avatar

eren emre

23 Ekim 2012 Saat 17:15

hangi şehirde olduğunu yazmamışsın?

Avatar

devrim

27 Ekim 2012 Saat 01:38

selam ist kadıköydeyim taksiciyim en kısa zamanda görüşmek isterim

Avatar

kadir

27 Ekim 2012 Saat 19:22

merhaba ben 20 yaşında esprili neşeli eglenmeyi seven bir kişiliğe sahibim. tanışmak isteyen bayanlarla hertürlü diyaloga girerim istanbul ve bursada yaşayan bayanları mail atmalarını sabırsızlıkla bekliyorum… :)

Avatar

polat-03

27 Ekim 2012 Saat 19:24

ben bişey yazmaya gerek yok o ilişkide belli olur

Avatar

polat-03

27 Ekim 2012 Saat 19:25

ben en iyisiyim dene

Avatar

özer ben ………

28 Aralık 2012 Saat 04:35

atasehırden yanlız ve bekar, cevap vermen hayatının anlamı olucak ;)

Avatar

ekselans

28 Aralık 2012 Saat 11:54

merhaba bayanlar.istanbuldan ilker.makina mühendisi 38 yaşındayım.183 boyunda 86 kiloda yeşil gözlü kumralım.sevgi saygı ve dürüstlük sınırları içinde tüm bayanları beklerim.en güzel anlar bizim olsun.

Avatar

kemal

30 Aralık 2012 Saat 13:26

30 yaşındayım istanbuldayım kaçamak istersen ara beni

Avatar

savaş

08 Ocak 2013 Saat 19:55

slm ben istanbul bakırköyden….

Avatar

murat

11 Ocak 2013 Saat 22:41

slm tanısalımmı

Avatar

orhan

12 Ocak 2013 Saat 04:57

nasılsa aramaycaksın diye numaramı yazdım normalde yazmam eğerki mesajımı görürde dikjkatini çeker dur bi arayım kimmiş dersen istanbuldayım.

Avatar

merhaba

12 Ocak 2013 Saat 05:16

bu kadar yorumdan sonra bize sıra gelmez herhalde bende kadın istiyorum çamurdan olsun

Avatar

ismail

12 Ocak 2013 Saat 21:17

bana bir şans verirmisin lutfen

Avatar

erdal

13 Ocak 2013 Saat 13:57

slm ankaradan erdal kamuda memurum yalnız yaşıyorum

Avatar

huseyingoktas

14 Ocak 2013 Saat 16:32

merhaba nasilsin seni tanimak isterim ama bukadar kisiden bana sira gelcegini sanmiyorum..

Avatar

ismail

15 Ocak 2013 Saat 19:30

slm tanı kararını öyle ver benim istediğim özellikler sende seninde bende olduğuna inanıyorum..

Avatar

ali

18 Ocak 2013 Saat 22:50

mrhb ben ali 28 yaş gerçek anlamda tanışıp görüşebileceğim sevgili tadında arkadaş arıyorum arabam var çalışıyorum tanıyan pişman kalmaz

Avatar

adil

19 Ocak 2013 Saat 13:38

mrhb ben manisalıyım arasanız sevinirim bu şansı bana tanırsanız memnun olurum

Avatar

yusuf

22 Ocak 2013 Saat 15:49

yaşım 32 boy 1,80 kg 80 esmer ve yakışıklıyım

Avatar

süleyman

23 Ocak 2013 Saat 17:11

slm hiç şansım yok gibi ama bir ihtimal ararsan sevinirim iyi günler

Avatar

hasan

27 Ocak 2013 Saat 16:20

mrh ben hasan sivasta tek yaşıyorum kendime dul bir bayan arkadş arıyorum ilgilenen varsa mesaj atsın ve ya eklesin bekliyorum

Avatar

bahattin

30 Ocak 2013 Saat 13:28

selam bursadan tanışmak isteyen varsa arasın

Avatar

Sezgin

06 Şubat 2013 Saat 16:49

Meraba Hanfendi Genç Biryle Kaçamak Yapak isterseniz Beklerim

Avatar

murat aslan

10 Şubat 2013 Saat 09:47

selamlar nasısınız yorumunuzu okudum mutsuz bir evliliğim var saklı gizli kalmak koşuluyla zaman zaman konuşacak dertleşecek birşeyler paylaşabilcek samimi açık sözlü bir bayan arkadaş arıyorum eğer sizde bu ilişkiye müsaitseniz tanışmak isterim zaman ne gösterir bilemem ama eğer anlaşırsak güzel vakit gecirebilmek için elimden geleni yaparım sizinle lütfen olumlu yada olumusz bir cevap bekliyorum sağlıcakla kalın

Avatar

caner

20 Şubat 2013 Saat 17:44

merhaba ben caner 1,74 75 40 olgun ve kumral biriyim sizinle tanışmak isterim sizde uygun görörseniz kendimi anlatmaya övmeye gerek yok tanışırsak her şey ortadadı iyi günler dilerim

Avatar

caner

20 Şubat 2013 Saat 17:49

slm eklerseniz sevinirim ortak çok noktalarımız olabilir saygılar

Avatar

Mühendis

29 Temmuz 2014 Saat 03:39

Meltem hanım 1 89 boyunda 88 kilo esmer bir beyim.25 yaşındayım gercekten hijyenik bakımlı ve gizliliğe özellikle de karşılıklı güvene cok önem veririm.Sizinle tanısmaktan büyük bir mutlulk duyarım.Cok saygılı ve seviyeli biriyim eger görüsme imkanımız olursa karekterimi begeniceginizi düsünüyorum.Lütfen mail atın ( ilan cok önce verilmiş umarım mesajımı görürsünüz )

Avatar

ahmet

29 Temmuz 2014 Saat 13:38

slm bayanlar ben ist avpyakasından ahmet cok yanlızım ve azgınım benim gibi yanlız ve azgın kendisine özgüveni olan bayanlarla tanışmak görüşmek hayatı paylaşmak isteyen bayanlarla tanılmak istiyorum ben olgun bir insanım insanın kıymetini bilirim kıymet bilenler arasın lütven saygılar

Avatar

reşat

29 Temmuz 2014 Saat 14:56

tanışmak istersen face den ulaşabilirsiniz

Yorum Yap?n