Dul bayanım erkek arkadaş arıyorum

10 Mayıs 2012 | Kategori: Dul Erkek Arayanlar

Selamlar ben mine 32 yaşıma dün girdim daha önce kötü de olsa bi evlilik yaptım lakin yürümedi işte kendi düzenimi kurdum ve bu şekilde devam ediyorum. Ama artık tekrardan bi erkek arkadaşım olsun istiyorum yalnızlık bana göre değil ben bunu anladım.

Kaç gündür kendime soruyorum neden benim bi erkek arkadaşım kocam yada sevgilim yok neden ben dul bir bayanım dul kadınım. Neden ben evli bir bayan değilim diye. Ama cevabını buldum sanırım şimdiye kadar hep içe kapanık davrandım kimseye yüz vermedim biyerlerim hep havadaydı ama şimdi artık düzeldim. Hatalarımdan ders aldım.

Kendimden biraz bahsedeceğim taliplilerimin beni az da olsa tanımasını isterim. İstanbul da yaşıyorum uzun boylu esmer fiziği güzel topuklu ayakkabı ve mini etek giymeyi çok seven bir dul bayanım. Sizde olur gözüyle bakıyorsanız yazın konuşalım.



159 Yorum yap?lm?? Dul bayanım erkek arkadaş arıyorum

Avatar

yucel

10 Mayıs 2012 Saat 16:52

sizinle tanışmak isterdim mail atarsanız sevinirim.saygılarımla

Avatar

selim

10 Mayıs 2012 Saat 17:39

istersen bi tanışalım ??

Avatar

deniz

10 Mayıs 2012 Saat 18:30

slm mine

Avatar

vedat

10 Mayıs 2012 Saat 20:27

tam benim aradım kişisın

Avatar

can

10 Mayıs 2012 Saat 20:40

merhaba ben can izmir karşıyakadan sizi tanımak sizi mutlu etmek isterim beni tanıdığınıza sevineceksiniz

Avatar

Ahmetcan

11 Mayıs 2012 Saat 01:17

Slm mine hanım ben ahmetcan yaşım 32 boy 1.79 sarışın mavi gözlüm ilerıye yönelik tanışmak istiyorum cevap bekliyorum

Avatar

bilal

11 Mayıs 2012 Saat 01:36

sevmeye sevilmeye hayata dair ne varsa yasamaya ne dersin 44 yasında dul tekirdağda yasayan beyim ilgilenirsen beklerim

Avatar

meran

11 Mayıs 2012 Saat 10:42

mine seni sikmeyi çok isterdim ama uzakta kalıyorsun ben ankaradayım bu yaşında mini etek giyerken kendini liselimi sanıyorsun boyun kısa sanırsam topuklu giyorsun gece hareketleri ile boyunu uzatabilirim bu zamana kadar aklın amındamıydı neden talibin çikmadı yazda konuşalım sevdim seni

Avatar

hayrettin davut

11 Mayıs 2012 Saat 11:21

selam mine bende senin gibi bir bayan arkadaş arıyorum yalnız ben açık konuşayım evliyim ama eşimle mutlu değilim beni mutlu edemiyor çünki rahatsız bende senin gibi bir arkadaş arıyorum düşünürsen eğer arkadaşlık teklifimi bana yaz bekliyorum

Avatar

hakan

11 Mayıs 2012 Saat 12:55

mrblar bende tek yaşıyan olgun bir kişiye sahibin sizin gibi bir arkadaşa ihtiyacım var ve cidiyim

Avatar

zafer

11 Mayıs 2012 Saat 16:26

merhaba istanbuldan zafer seninle tanışmak isterim bay

Avatar

zafer

11 Mayıs 2012 Saat 16:27

esmerim 1.70 boy 70 kilo yaş 36

Avatar

murat

11 Mayıs 2012 Saat 18:28

tekırdag cerkezkoyde ıkamet edıyorum tanısmak ısterım

Avatar

turan

11 Mayıs 2012 Saat 19:02

sizinle tanışmak istiyorum sizde istersenız bana mail atın

Avatar

hakan

11 Mayıs 2012 Saat 20:36

slm mine hanım

Avatar

Emre

11 Mayıs 2012 Saat 22:59

Selam bn emre ozel sektorde muhendisim 190 boyunda 85 kilodayim goruntumun iyi oldugunu soyluyorlar iyi huylu anlasabilecegim hirinin hayatimda olmasini bende istiyorum istersen gorusebiliriz tanisiriz

Avatar

tarık

12 Mayıs 2012 Saat 00:56

ara konuşalım

Avatar

mustafa

12 Mayıs 2012 Saat 01:12

ewt etkileyici tanişamk isteridm seninle

Avatar

cihan

12 Mayıs 2012 Saat 01:12

kendine güvenen temiz ve çılgınlığı seven bayan arkadaş arıyorum tek gecelik eger istersenn beni arayabilirsin

Avatar

serdar

12 Mayıs 2012 Saat 02:45

mrb mine hanım nasılsınız eğer kabul ederseniz sizi o yanlızlıktan kurtarmak isterim.seninle herşeyi paylaşmak seninle mutlu günler geçirmek isterim numaram bu isterseniz arayın tanışalım kabul ederseniz çok mutlu olurum.

Avatar

serdar

12 Mayıs 2012 Saat 03:05

mine hanım sizinle birlikte hayatı deli dolu yaşamak isterim bu ikinci yorumum ilk yorumda numaramı yazdım fakat yayınlanmıyor herhalde bu defa ismimin yanına yazdım inşallah yayınlanır gerçekten sizinle tanışmayı çok istiyorum kabul ederseniz dünyanın en mutlu erkeği olurum.

Avatar

SERKAN KARA

12 Mayıs 2012 Saat 08:23

SLM ,İSTABUL MALTEPEDEYİM 37 YAŞINDAYIM 186 BOY VE 96 KİLOYUM TANIMAK VE TANIŞMAK İSTERİM KUMRALIM EVLİYİM VE SİİZNLE KACAMAK BİR ARKADAŞLIK YAPMAK İSTİYORUM TEMİZ VE TİTİZ BİR BEYİM BUNU SORUN ETMESSEN LÜTFEN CVB NI BEKLİYORUM AYRICA ESMER BAYANALR DAİMA İLGİMİ CEKMİŞTİR

Avatar

cihan

12 Mayıs 2012 Saat 18:00

İyi günler ben üniversite okuyan bir gencim. uzun lafın kısası sizinle tanışmak istiyorum tabi ciddi ve seviyeli bir ilşki için

Avatar

mustafa

12 Mayıs 2012 Saat 18:20

mrhaba ben mustafa sizinle tanışmak isterim eger sizde uygn görürseniz bende yanlızım ve hic evlenmedm yaşım27 ve istanbulda yaşıyorm

Avatar

cihan

12 Mayıs 2012 Saat 19:03

seninle tanışmak isterim gercekten ..kendine günniyorsan ve samimi duyguların varsa benim gibi bir telefon kadar yakınım sana

Avatar

hakan

12 Mayıs 2012 Saat 20:53

merhaba ben hakan izmitten 27 yaşındayım bekarım 196 boyum buğday tenliyim aramak isterseniz gizli numaraya da açık bekliyorum

Avatar

by emre

13 Mayıs 2012 Saat 00:20

mrb..ben istanbuldan emre yaş 23 ben kendimce çok yakışıklı ve dürüst biriyim hayata dair güzel olan her ne varsa hepsini beraber yaşamaya var mısın

Avatar

mert

13 Mayıs 2012 Saat 00:22

arayın beni tanışalım bende istanbul dayım

Avatar

Kenan

13 Mayıs 2012 Saat 02:32

Merhaba adım Kenan.33 yaşındayım.meslegim Elekt. müh. Avrupa/istanbul da ikamet ediyorum.
Tanışmak istiyorum sizinle. Umarım kabul edersiniz.
Merak ettiginiz detaylari sonradan konusuruz.

Avatar

tekin

13 Mayıs 2012 Saat 07:33

ben tekin ilanınızı okudum samimi olmanıza cok sevindim bende 28 yasında üniversite mezunuyum yalnızım cvp verirseniz sevinirim sizi mutlu edicegime emin olabilirsiniz.

Avatar

murat

13 Mayıs 2012 Saat 09:50

mrb tanışabilirmiyiz

Avatar

sedat

13 Mayıs 2012 Saat 10:47

berhaba ülkemin gözel bayanları ben sedat urfalıyam yaşım 42 dulum 1.75 boy.65 kilo sarışın benim zamanı dolu dolu geçirmek aşka susamış olan biri varsa beni eklesin saygı sevgi çerçeve isçerisinde şimdi,den mutluluklar dilerim

Avatar

ahmet

13 Mayıs 2012 Saat 10:51

ben ahmet istanbulda yaşıyorum 1.80 boyum kumralım tanışmak ısterım telım

Avatar

fireman

13 Mayıs 2012 Saat 13:02

Selam Mine;

Ben 35 Yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum, Sizinle tanışmak ve arkadaş olmak istiyorum tabiki sizde isterseniz eğer! İşimden dolayı vakit ayırma sorunum olmayacak ve sizinle bol bol vakit geçirip birbirimizi çok yakından tanıyabiliriz, ben sizinle tanışmayı ve sizinle vakit geçirmeyi canı gönülden istiyorum umarım sizde benimle aynı düşünür ve bana mesaj atarsınız.
Şimdiden Teşekkür ederim…

Avatar

devran

13 Mayıs 2012 Saat 13:41

gıyımınız sız kendınıze yakısanı gıyecegınızden emınım benı anlamanız sıkı dostluk arkadas olmak ıstıyorsanız lutfen arayın

Avatar

mehmet ali

13 Mayıs 2012 Saat 18:56

mine hanım iyi günler hayat ne kadar zorsa o kadarda güzel sizinle tanışmak dost arkadaş olmak isteriyorum ben evliyim ama mutlulgu bulamadım mutluluk arayom tanışmayı kabul edertsen tanışalım sevgiye dayalı arkadaş olalım derim telefon nomu verebilirim

Avatar

Mert

13 Mayıs 2012 Saat 21:19

Slm mıne ben mert 32 yas ara goruslm

Avatar

Mert

13 Mayıs 2012 Saat 21:20

Slm mıne ben 32 yas mert ara tanıslm

Avatar

alper

13 Mayıs 2012 Saat 22:14

mrhaba mine hanm bi arkadaşımn tavsiyesiyle bu siteye ilkdefa girdm ve sizinle karşılaştm hayatı azda olsa heycanlı yasamak istiyom yş 34 bny 180 ist cvbını bkliyom

Avatar

oktay

14 Mayıs 2012 Saat 00:15

merhaba mine seninle tanısmak istiyorum

Avatar

hakan

14 Mayıs 2012 Saat 02:59

tanışmak istersen eklermisin istanbuldan hakan

Avatar

merhaba ben yunus

14 Mayıs 2012 Saat 20:46

tanısa bilirmiyiz elazıgdan arıyorum

Avatar

fazlı

14 Mayıs 2012 Saat 22:40

mrb mine ben fazlı yaşım 26 evlenmeyi bilmem ama bi sırdaş bi arkadaş arıyorsan sana arkadaşlık etmekten zevk duyarım 177 boyunda atletik bi yapım var ekle yada ara konuşalım tanışalım

Avatar

hasan

14 Mayıs 2012 Saat 22:48

selam profilinizi okudum bana uygunsunuz size olur gözüyle bakıyorum arayın veya mesaj atın tanışalım.

Avatar

hakan mehmet kara

15 Mayıs 2012 Saat 14:16

nasıl tanışacağız görüşmek isterim.

Avatar

kaptan

15 Mayıs 2012 Saat 15:23

tanışalım güzelim kaptan çanakkale

Avatar

soner durgun

15 Mayıs 2012 Saat 17:05

olabılır

Avatar

c.kaplan

15 Mayıs 2012 Saat 18:04

Selam mine. bilmukabil bende senin gibiyim. istanbulda yaşıyorum, tanışmak isterim…

Avatar

çağlar

16 Mayıs 2012 Saat 00:15

mutlaka görüşelim sizinle

Avatar

levent

16 Mayıs 2012 Saat 13:59

selam mine istersen tanışabiliriz….

Avatar

remzi bora

16 Mayıs 2012 Saat 14:01

merhaba sizinle tanışmak istiyorum adresine mail atarsanız sevinirim…

Avatar

ergin

16 Mayıs 2012 Saat 14:12

ben ergin sporcu antrenouum ilk defa bı tıp yerlerden yazıyorum gercekçi isen tanışalım resmimi gopnderblirim fazla aramana gerek yok

Avatar

sedat

16 Mayıs 2012 Saat 15:22

ekle canım msne 22 yaşındayım etek ve topklu giyen bayanları severm bende mutlu ederm seni kesinlikle şüphen olmasın öptm çook :)

Avatar

firman

16 Mayıs 2012 Saat 15:23

Merhaba Mine Hanım;

Ben 35 yaşında, ela gözlü, siyah saçlı 1.70 boyunda biriyim, istanbulda oturuyorum ve sizinle tanışmak ve arkadaşınız olmak istiyorum. İşim gereği vaktim bol, Size bol bol vakit ayırabilir ve çok güzel anlar yaşayabiliriz ne dersin.? Sizinle tanışma fırsatını bana verirseniz pişman olmayacağınızından eminim.

Avatar

firman

16 Mayıs 2012 Saat 15:26

Merhaba Mine Hanım ;

Size daha öncede mesaj attım fakat nedense yayınlanmadı sizi sabırsızlıkla bekliyorum…

Avatar

firman

16 Mayıs 2012 Saat 15:33

Nice Senelere İyiki Doğdun Mine Doğum Günün Kutlu Olsun;

Biraz Geç oldu ama kusuruma bakma lütfen….

Avatar

tahsin

16 Mayıs 2012 Saat 18:25

Merhaba, ararsan bulursun tabii. Yani yalnız kalmazsın elbet ama önemli olan doğruyu bulmak..selam..

Avatar

ben emre mavi gözlü çok yakışıklıyım bir erkegim istanbulda oturuyorum

16 Mayıs 2012 Saat 20:20

ben emre mavi ğözlüyüm çok yakısıklı biriyim istanbulda oturyorum sende cevap bekliyorum

Avatar

caner calişkan

16 Mayıs 2012 Saat 23:10

bende yeni girdim bende 1.90 boyunda yım konuşmak istersen telfondan birbirimize msn leri verlim bende istn dan

Avatar

ozan

17 Mayıs 2012 Saat 00:04

slm nasılsın ben ozan beni ekler misin

Avatar

derman bey

17 Mayıs 2012 Saat 01:13

mrb. Sizinle tanısmak istiyorum bu msjıma cevap verip benimle tanısmayı kabul ederseniz mail adresimi bir sonraki mesajda size yazacağım.cevabınızı bekliyorum.

Avatar

Orhan

17 Mayıs 2012 Saat 09:05

Selam ben orhan bende senin gibi askayasayamdim kiriterlerimiz aynı sixzinle tanışmak isterim sizde isterseniz ist Beylikdüzü de yasıyorum benim istanbulum her yeri farketmez

Avatar

memet

17 Mayıs 2012 Saat 12:31

Selamlar ben mine 40 yaşıma dün girdim daha önce kötü de olsa bi evlilik yaptım lakin yürümedi işte kendi düzenimi kurdum ve bu şekilde devam ediyorum. Ama artık tekrardan bi erkek arkadaşım olsun istiyorum yalnızlık bana göre değil ben bunu anladım

Avatar

mehmet

17 Mayıs 2012 Saat 13:55

mıne merabalar mehmet ben kabul edersen senınle tanısmak ısterım ?

Avatar

adem

17 Mayıs 2012 Saat 14:52

merhaba bn cenk ayvalıktan gizlilik icinde olan ateşli ve olgun bayan arıyorum benyasım 38 kurallım yanlız yasıyorum ben ören burhaniye ayvalıktan akcay dan bayanların aramasını bekliyorum ben

Avatar

ferit

17 Mayıs 2012 Saat 15:42

bende istanbuldan 42 yaşında bir beyimmine hanım gizlilik çerçevesinde maddi manevi beklenti içerisinde olmayan biriyim sevgi saygı çerçevesinde sizinle tanışmak sevgili olmak isterim eğerki sizde isterseniz bana yazın lütfen konuşalım

Avatar

ilhan

17 Mayıs 2012 Saat 23:11

merhaba sizi tanımak istiyorum telim

Avatar

taşkın

17 Mayıs 2012 Saat 23:58

hatanın 3-4 gunu iş gereği ankaradayım samımı durust sevıyelı 29-45 yas arası hanımefendi ile gorusmek ısterım. sadece bir hanım efendi

Avatar

slm

18 Mayıs 2012 Saat 15:15

bende yanlızlıgı kendi içinde yasayan bir bayım yanlızlıgımı giderebilicek benmle doya doya gece yasıyıcak bir bayan arıyorum siz olamak istemisiniz cok bakımlı ve yakısıklı sayılmam ama guven konusunda ve saygı konusunda kendime cok guvenenlerdenım

Avatar

emre

18 Mayıs 2012 Saat 19:25

mrb..ben istanbuldan emre yaş 23 ben kendimce çok yakışıklı ve dürüst biriyim hayata dair güzel olan her ne varsa hepsini beraber yaşamaya var mısın herşeye açığım ne olursa olsun yeterki dürüstçe olsun..

Avatar

emre

18 Mayıs 2012 Saat 19:32

mrb..ben istanbuldan emre yaş 23 ben kendimce çok yakışıklı ve dürüst biriyim hayata dair güzel olan her ne varsa hepsini beraber yaşamaya var mısın herşeye açığım ne olursa olsun yeterki dürüstçe olsun..

Avatar

bülent

18 Mayıs 2012 Saat 20:04

slm mıne hanım ben sivastan bülent tanışalımmı

Avatar

kemal

18 Mayıs 2012 Saat 21:45

mehaba ben kemal, 34 yasındayım benim hikayemde size benzer, istanbulda yasıyorum. 1,88 boyunda 85 kilo dayım. gezmeyi ve sohbet etmeyi severim. msj nı bekliyorum…

Avatar

cihan

19 Mayıs 2012 Saat 15:43

33 yaşında 175 boy 80 kilo bakımlı şehvetliyim

Avatar

kerem

19 Mayıs 2012 Saat 17:05

Merhaba. İstanbuldan kerem ben. 27 yaşındayım. Sizinle tanışmak isterim.

Avatar

burak

19 Mayıs 2012 Saat 18:33

slm tanışmak iser misin

Avatar

uğur

19 Mayıs 2012 Saat 20:44

tanbışabiliriz istersen numaram

Avatar

slm

20 Mayıs 2012 Saat 00:53

slm uyar bana

Avatar

NURİ

20 Mayıs 2012 Saat 05:03

merhaba mine hanım bende sizi tanımak isterim tabi eğer uygun görürseniz eklerseniz görüşebiliriz sizi mutlu edeceğime inanıyorum.önce inanmka gerek değilmi

Avatar

SELÇIUK

20 Mayıs 2012 Saat 16:12

merhaba mine 31 yasındayım tanısmak ıstersen cevap yazman yeterlı

Avatar

bilal

20 Mayıs 2012 Saat 17:34

istediğiniz biriyim arayıntanışalım

Avatar

mehmet can

20 Mayıs 2012 Saat 17:36

slm mıne rahatsız etmıyorsam senle tanışmak istıyrum umarım senle tanışım huzur içinde bırlıkte zaman geçiriliz her şeyın önde gelen anlayış ve doğruluk ,benı aramak istıyorsan memnun olurum

Avatar

TURSAT

20 Mayıs 2012 Saat 19:18

ADIM CEVDET BURSA DAN 38 YAŞINDAYIM EVLIYIM AMA AYRI YAŞIYORUM TANIŞMAK İSTERİM

Avatar

bitirim

20 Mayıs 2012 Saat 19:52

Merhaba sizinle tanismak isterim tabii sizde isterseniz 1.80 boyunda 82 kg ıstanbul anadolu yakasinda oturuyorum avrupa yakasinda calisiyorum bende esimden ayrildim size msn adresimi yaziyorum isterseniz tanısa biliriz msj atarsiniz hoscakalin

Avatar

slm mine ben murat.

20 Mayıs 2012 Saat 23:25

istanbulda bir kamu kurumunda çalışıyorum. bekarım yaşım 36 boyum 180 kilom 78. talibinizim düşünürseni adresine mailinz bekliyorum

Avatar

selam

21 Mayıs 2012 Saat 09:37

Merhaba Mine, Ankara’da yaşıyorum, 18 yaşındayım.Seninle tanışmak isterim.Öncelikle telefonda görüşürüz zaten yazları İstanbul’da oluyorum.Tanışmak istersen beklerim.

Avatar

dul kadın

21 Mayıs 2012 Saat 10:10

konusmak en iyi tanısmaktır bek.

Avatar

yusuf

21 Mayıs 2012 Saat 18:59

merhaba mine hanım seninle tanışmayı çok istiyorum ..msn adresim.

Avatar

tanısmak

21 Mayıs 2012 Saat 21:24

tanısmak istersen tanısalım

Avatar

ahmet karaoglan

22 Mayıs 2012 Saat 19:56

ben varım cnm sen ne dersen o olsun

Avatar

ahmet karaoglan

22 Mayıs 2012 Saat 19:58

telını ver konuşalım cnm

Avatar

slm ben kenan

22 Mayıs 2012 Saat 21:33

meraba mine ben 32 yaşındaeşinden ayrılmış yanlız yaşayan biriyim kendime yakın sıcak kanlı herşeyimi pylaşıcagım bir hanım arıyorum lütfen ban mail yada msj bırak

Avatar

berçin talan

22 Mayıs 2012 Saat 22:20

şimdi burda ne dıyebılırımkı karsılıklı msn bıle olsa konusmadan ne denebılır

Avatar

hakan

22 Mayıs 2012 Saat 23:27

Merhaba,
buradan kendimi anlatmak gibi bir yanlışa düşmek istemiyorum. Eğer bana cevap yazarsanız sizi tanımak isterim

Sevgiyle kalın

Avatar

hakan

23 Mayıs 2012 Saat 13:51

slm mine hanım yazdıklarınızdan ciddi oldugunuzu tahmın edıyorumve tanışmak istiyorum 185 by 85 klo 38 yaş ciddiysenız tanışmak isterim

Avatar

Eddy

23 Mayıs 2012 Saat 16:34

Merhabalar,sizinle tanışmak istiyorum sizde isterseniz msj.larınızı bekliyorum.

Avatar

Talip

23 Mayıs 2012 Saat 16:35

Merhaba Mine Hanım ben Talip 23 yaşındayım yazdığınızı okudum tam bana göre istediğim bir bayan tipisiniz aramak görüşmek isterseniz buyrun görüşmek dileğiyle.

Avatar

Tam benim aradıgımsın!

23 Mayıs 2012 Saat 20:40

Merhaba ben sizin ilanınız okudum çok etkilendim,ben eşimden yeni ayrıldım,7 ay oldu boşanmak için baş vurdum mahkeme gününü bekliyorum.Ben isviçrede yaşıyorum istiyorumki güzel giyinen dekolte giyinen,dişiligini sergilemesini bilen bir eşim olsun istiyorum,ben yalnızlıktan bunaldım onun için bu sitedeyim.Ben sizinde benimgibi özgürlük düşkünü oldugunuzu bilerek yazmayı uygun buldum.bana olumlu bir cevap yazarsanız çok sevinirim hoşca kalın.

Avatar

turgay

23 Mayıs 2012 Saat 21:45

selam mıne tanışalımmı ben turgay yakıışlı ve temız brym tanışmak ıstersen cgr at

Avatar

kagan

23 Mayıs 2012 Saat 22:54

sızınle tanişmak ısterım e mailime tel nonuzu bırakın konuşalım

Avatar

sertaç

23 Mayıs 2012 Saat 23:20

canım ben sertaç 27 yaşındayım istanbuldayım benimde senin gibi birisine ihtiyacım var ekle beni tanışalım

Avatar

serdar

23 Mayıs 2012 Saat 23:38

merhaba

Avatar

veli

24 Mayıs 2012 Saat 15:53

niyetim ciddiyi ilerıye donük bir evlilik ama yalansız ve güvenilir bir bayan arıyorum yeni hayata hosgeldin diyelim

Avatar

veli

24 Mayıs 2012 Saat 15:56

sevgi saygı güven huzur bir hayat kurmak istiyorum ben veli saygılarımla bayanlar sms bek

Avatar

veli

24 Mayıs 2012 Saat 16:03

gercek ve yalansız olan tüm bayanları seviyorum bayanlar haklıdır herşey karşılıklıdır önce güven sonra sevgi benim icin önemli olan şudur giden gitmiştir gittiyigün bitmiştir arkaya deyil öne bakarım saygılar

Avatar

ender

25 Mayıs 2012 Saat 14:02

selam mine ararsan seviniri

Avatar

merhaba

26 Mayıs 2012 Saat 10:14

merhaba mail adresinizi öğrenebilirmiyim.

Avatar

olric

30 Mayıs 2012 Saat 22:41

mrb. ben istanbulda oturan 29 yaşında 183 boyunda 80 kiloda genç bir okadarda yakışıklı ne istediiğini bilen samimi her ortama ayak uyduran birisiyim sizinlen tanışmak istiyorum

Avatar

çınar

02 Haziran 2012 Saat 11:01

bende yanlızlıktan bıktım 29 yaşında bir beyim zevke düşkün bayanlar arasın lütfen .zevki anlatmak olmaz yaşatmak lazım arayın canlı görüşelim bayanlar

Avatar

can

03 Haziran 2012 Saat 15:03

slm canım ist mecıdıye koydeyım yalnızım senınle tanışmak ıstıyorum

Avatar

sedat

08 Haziran 2012 Saat 02:34

slm mine hanım bende istanbul cihangirliyim eyer kafanı dağıtacak arkadaş canlısı bir bey arıyosan msj at önce biraz birbirimizi tanıyalım olursa ileri dönük bakarız benim aradığım şey insanlık ve arkadaşlık en öncesi

Avatar

boran

14 Haziran 2012 Saat 03:09

slm mine msnimi kaydedermisin lütfen

Avatar

m,al

17 Haziran 2012 Saat 10:03

msn aynı e mail adreslımde görüşelım

Avatar

slm ben berkant

21 Haziran 2012 Saat 10:57

herşey dilediğince olmasını isterseniz önce dileğimi söylemek isterim zizi tanımak saygılar.

Avatar

cenk

22 Haziran 2012 Saat 14:39

mrb tanışmak isterseniz mine hnm tanışalımmmm……cenk izmirden dost sırdaş belki………

Avatar

Mustafa

23 Haziran 2012 Saat 23:00

Slm mine senle tanışmak isterm

Avatar

orhan

27 Haziran 2012 Saat 19:01

slm mine hanım nekadar cok yorum almışın maşallah ama banagöre hiç guzel bir yorum yok insan buraya nekadar yazarsa yassın hiç birşey anlayamassın konuşmayınca

Avatar

seviyeli ve ciddibey1961

29 Haziran 2012 Saat 05:56

slm mine hnm önce saygılar benim numaram tanışmak istersen sadece mail yada cep numarama msj at adını ve bu siteden aradığını yazman yeterli ben ararım saygılar

Avatar

gökhan

04 Temmuz 2012 Saat 13:17

Ben bursada oturuyom evliyim ama mutsuz bir evligim var seninle cepte konusabiliriz numaram esim cıkarsa yanlış de kapat ok.. ara beni canımm

Avatar

tolga

06 Temmuz 2012 Saat 23:18

mail aat konusalım tatlım

Avatar

Burak

14 Temmuz 2012 Saat 05:32

Mrb isterseniz sizinle güzel bir arkadaşlık kurabiliriz benim gibi bir beyi tanımanızı isterdim yaşım 39 bayanın dilinden ve istiyeceyi ve dùşünceleri hakkında tecrübeli bir iş adamıyım yinede karar sizin kader kısmet bişey diyemem

Avatar

kerem

21 Temmuz 2012 Saat 00:27

ben kerem sakaryadan tanışabilirmiyiz 32 yaşındayım

Avatar

cenk

27 Temmuz 2012 Saat 17:14

merhaba sizinle tanışabilirmiyiz 45yş 180by 85kg atletik ve dazlak:))

Avatar

Adriann

31 Temmuz 2012 Saat 03:58

çok fazla yazan olmuş ama kısa ve öz yazıyorum, seninle görüşmeyi çok isterim. Pişman olmazsın…

Avatar

ariyel

06 Ağustos 2012 Saat 18:35

seni istiyorum hemde haddinden fazla eğer sende istiyorsan bana mesaj at

Avatar

fatih

19 Ağustos 2012 Saat 16:01

slm bn fatıh 33 yasındayım konyada memurum yanlız yasıyorum maddı sıkıntım yok.cok sıkılıyorum kendıme sızın gıbı bı bayan arkadas arıyorum bu sız olmak ıstermısınız?

Avatar

yusuf

20 Ağustos 2012 Saat 21:26

fazla uzatmıcam cok yakısıklıyım aradıgın mutluluksa beklıyorum.

Avatar

kimbilir

21 Ağustos 2012 Saat 15:24

tanışamak istersen cvp bekliyorum yş 34

Avatar

sır

21 Ağustos 2012 Saat 17:12

29 yaşındayım istanbulda yaşıyorum özel bir şirkette çalışıyorum ve mastır mezunuyum ilgini çekrse bekliyorum

Avatar

ramazan

23 Ağustos 2012 Saat 02:05

minecim tam yaşımdasın seni en çok ben mutlu edebilirim.

Avatar

fırat

25 Ağustos 2012 Saat 20:42

selam tsm numaram

Avatar

murat

26 Ağustos 2012 Saat 10:29

goruselim canim

Avatar

oktay

10 Eylül 2012 Saat 12:13

merhaba bakıyorum ilanınıza çok talep var ama herkes ac kurt gibi bekliyor sizin bir işaretinize bakmaktadır sakın yalnış bir hataya düşmeyin düşerseniz kimse sizi kaldırmaz

Avatar

murat

11 Eylül 2012 Saat 16:31

mrb tanışalım neden olmasınn

Avatar

serhat

17 Eylül 2012 Saat 01:24

slm bakımlı güzel ve hoş bayanlarla tanışmak istiyorum ilgilenen olurs

Avatar

savaş

18 Eylül 2012 Saat 04:05

seni tanımak isterim

Avatar

barış

18 Eylül 2012 Saat 19:43

merhaba çok hoş.anlattığnız gibi.ince ve narinisiinz.mail atarsanız sevinirim.

Avatar

melih

22 Eylül 2012 Saat 20:17

mrb sizi cok mutlu edeceğimden emin olun.lutfen araa

Avatar

Murat

23 Eylül 2012 Saat 21:04

Tanısalım dul kadın kayserıdn Murat

Avatar

fatih

23 Eylül 2012 Saat 21:30

slm cnm ıst bahçelievlerdenım neşe dolu ınsanımdır tanısmak ıstersen burdayım

Avatar

nevin

26 Eylül 2012 Saat 22:00

Merhabalar ben nevin istanbuldan 22 yaşındayım ünivsite öğrencisiyim güzel ve tatlı biriyim gördüğünde pişman olmazsınız yaşamak istiyorum lütfen sapıklar aramasın

Avatar

serkan

28 Eylül 2012 Saat 16:06

bklerım burdan konusmyalım

Avatar

Halil

01 Ekim 2012 Saat 04:27

Selam bayanlar ınsan gibi ınsan olan değerli bayanlar ben halil ys 35 ıspartada yasiyorum tanismak isteyen bayan arkadaslar arayabilirler yalniz bana kontur ve para ğibi seyler istemek icin aramayin arayan arkadaslar arkadaslik icin ara

Avatar

PUTİN

02 Ekim 2012 Saat 02:04

”selam mine hanım ben 181.boyunda 86.kg sarışın ela gözlü yakışıklı biriyim kendinizi anlatanda bir şey açıklamışsınız mini etek ve yüksek topuklu ayakkabı giydiğinizi söylemişsiniz ben moderne bayanlardan ve kendine öz güveni olan bayanları severim ben sizde bunu keşfettim bende sizigibi bir bayan arkadaş arıyordum ben evli değilim uzun yılar yurt dışında kaldım onun için evlenmedim ben espriyi seven ,sıcak kanlı ve bayanların ne istediğini anlayan ortak yaşamayı bilen biriyim eğer arkadaşlık yapmak isterseniz görüşürüz …saygılarımla

Avatar

selim

02 Ekim 2012 Saat 12:23

merhaba mine hanım.benim de başımdan bir evlilik geçti ve boşandım.2 senedir işlerim,akraba ilişkileri,evlilik hepsi tepetaklak oldu ve toparlanma -geçmişe set çekme aşamasındayım.182 cm boyunda beyaz tenli yeşil gözlü yakışıklı bir beyim.mesaj atarsanız tanışmak isterim.

Avatar

hakan

07 Ekim 2012 Saat 11:38

meraba hanım efendi benimde guzel dürüst sevyeli cana yakın bir arkadas dosta ihtiyacim var eger konusmak isterseniz bu numaradan bana ulasabilirsiniz burdan daha detayli sekilde konusuruz tel no

Avatar

ozan

07 Ekim 2012 Saat 14:01

sim mine ben ist ozan 165 boyum esmerim 40 yaşıdayım eyer sede uygun görürs senile tanışmayı çok isterim

Avatar

ozan

07 Ekim 2012 Saat 14:03

hayat çok güzel yaşanmalı bence

Avatar

ercan

17 Ekim 2012 Saat 15:47

tan benın ıstedıgın bayansın ara tanısalın

Avatar

murat

20 Ekim 2012 Saat 05:52

denemeye ne dersin?

Avatar

Ersin

29 Ekim 2012 Saat 18:22

Slm..qördüqüm kadarıyla hayranınız pek çokmuş kıskandım açıkcası:)bende sizin qıbı quzel bırının hayranı olabılırmıyım acaba? ben 34 yasındayım istanbul ataköyde yalnız yaşıyorum.özel bır fırmada müşteri temsilcisiyim..mesaj atmayı unutmayınız lutfe..

Avatar

deli

28 Aralık 2012 Saat 12:43

Selam ben Almanya,da yaşıyorum dul bayan arkadaş larla tanışmak isterim.Yaşım 45 esmer 164 boyunda olan bir beyim. tek gecelik ilişki arayan bayan ariyorum. Sizi ve sizden gelecek güzel yorumları beklemekteyim maddi durumum.Isim geregi senede birkac defa Türkiyeye geliyorum

Avatar

şenon

18 Ocak 2013 Saat 11:42

sizin tanaşmak isterim sizde kabul ederseniz

Avatar

murat

18 Ocak 2013 Saat 14:57

bursada oturuyom 1.80 boy evliyim ma mutsuzm tanışmak isetrsen ğörüselim canım

Avatar

serkan

02 Şubat 2013 Saat 21:59

merhaba açık konuşayım ne zaman bitti dersen ozaman biter

Avatar

mert

05 Şubat 2013 Saat 01:01

merhabalarr
sızı tanımak ısterım

Avatar

ercan

07 Şubat 2013 Saat 20:55

merhaba, sizinle tanışmak isterim, mailinizi bekliyorum

Avatar

mehmet

11 Şubat 2013 Saat 13:52

merhaba tanışabilirmiyiz ben mehmet

Avatar

gökhan

12 Şubat 2013 Saat 22:07

mrb sizinle tanışmak isterim mailinizi bekliyrum

Yorum Yap?n