Beni tatmin edebilcek bir erkek arıyorum

14 Mart 2012 | Kategori: Dul Kadın İlanları

Selamlar ben ayça 35 yaşındayım , güzel fizikli dolgun göğüslü bir bayanım. Açık konuşmak gerekirse kocamdan ayrılma sebebim kocamın yatakta başarılı olamamasıydı. Sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ben tek gecelik bir ilişki filan aramıyorum. Niyetim burda kaşarlık yapmak da değil zengin koca bulmak da değil.

Evlenmeden girilcek ilişkiyede karşıyım en baştan söylyeyim. Yazımın altına sapıkça şeyler yazmayın sizi ciddiye bile almam. Dışarda görüşürüz tanışırız kafalarımız uğuşursa ve de güzel bir flört dönemi geçirirsek evleniriz. Yazdıklarımı sakın yanlış anlamayın ben sadece gerçekleri yazdım.



64 Yorum yap?lm?? Beni tatmin edebilcek bir erkek arıyorum

Avatar

burak

14 Mart 2012 Saat 08:48

mrb ayça ben burak 170 b 63 k mavi göz beyaz ten istanbulda tek yaşıyan biriyim lütfen irtibata geç

Avatar

osman

17 Mart 2012 Saat 20:03

slm, 31 yaşında 170 boy 75 k bir mühendisim, bahsettiğiniz problemleri olmayan bir insanım. sisin içinde uygunsa görüşmek isterim.

Avatar

serkan

23 Mart 2012 Saat 13:54

merhaba ismim serkan 33 yaşındayım 180 boy 65 kg ünv mez. özel bir şirkette çalışıyorum ciddiyseniz birbirimizi tanımak hayata yeniden bahar tadında başlamak için karşılıklı olarak fırsat vermek isterim sevgilerle

Avatar

slm ben mustafa

24 Mart 2012 Saat 21:21

slm ben mustafa 35 yaşındayım boy 1/70 kg 75 yanlız yaşıyorum bende güvenilir bir bayan arkadaş arıyorum istanbulluyum cevahğirde şöförüm

Avatar

nüsret

05 Nisan 2012 Saat 20:43

slm,,ayça ,,ben adapazarından nüsret boy 170 yaş 41 ,,sizinle tanişmak arkadaş olmak isterim ben senin fıkırlerine saygı duyarım ama ben her türlü görşunuze,acığım,hanfendi,,,sonucta bekarım..

Avatar

kaan

06 Nisan 2012 Saat 02:55

merhaba ayça hanım . ben istanbul fatih den kaan 35 yaşında bekar kendi evimde yalnızım.tanışmak isterseniz beklerim…

Avatar

azad

07 Nisan 2012 Saat 19:37

slm istnbl 176 boy 68 klo ara istersen tanşlm

Avatar

Alanya burak

07 Nisan 2012 Saat 23:18

selam ayça hanım 1.70 boy 65 kilo 25 yaşındayim seni mutlu edeceğime inanıyorum msj at

Avatar

enver

08 Nisan 2012 Saat 14:01

ben enver mardinliyim dürüşt insanım

Avatar

ORHAN

19 Nisan 2012 Saat 01:31

Ayçä hanım sadece bana takil ben ist ùmraniyedeyim tefonm tanişalin ayça hanim

Avatar

suleyman

19 Nisan 2012 Saat 09:54

ara goruselim

Avatar

arda

19 Nisan 2012 Saat 11:08

tekirdağdanım taksiciyim anlaşırız yakışıklıyım ekle canım

Avatar

gokhan

20 Nisan 2012 Saat 16:15

ben ıstanbuIdan gokhan 33 yasındayım cıIgınıMve cıIgınIIk ıstersen benı ara guzeIım

Avatar

mehmet

20 Nisan 2012 Saat 21:44

ayca görüşelim bursalıyım ismim mehmet

Avatar

murat

21 Nisan 2012 Saat 17:23

yaşım 28 bakımlı yakışıklıyım çarı atın memenun ederim sizi

Avatar

mehmet

23 Nisan 2012 Saat 22:16

vaybe ben birşey yazmayacağım , hissediyorsanız kapınızı açarsınız …

Avatar

ahmet

24 Nisan 2012 Saat 15:53

merhaba tanışmaktan bir şey kaybetmessiniz

Avatar

esmer cengiz

30 Nisan 2012 Saat 14:10

meraba ayça bende senin gibi mutluluğu arayan biriyim seninle tanışmakisterdim doğrusu doğuluyum doğulular ihanet etmez sevdiyine sahip çıkar

Avatar

adem

30 Nisan 2012 Saat 15:57

slm ayca öncelikle nerden ben ist tanışmak istrm senle

Avatar

Adem

01 Mayıs 2012 Saat 12:25

Adapazarndaym sızn ısteklerınızı arzularınızı yerıne getere bılırım tanısmak ıstıyorum sizinle

Avatar

ates can

04 Mayıs 2012 Saat 17:30

slm ayca ben aksaray dan yazıyorum yaş 29 boy 1.69 klo 65 cvp bekliyorum by by .

Avatar

hasan

06 Mayıs 2012 Saat 00:53

seni fazlasıyla çok iyi tatmin ederim çok iyi derecede düzgün karakterli bir insanım tam bir aşk adamıyım düşünürsen ara veya mesaj at görüşelim adım hasan 34 yaşındayım ist.ortaköylüyüm daha fazlasını telefonda veya başbaşa görüşelim

Avatar

isa

08 Mayıs 2012 Saat 07:10

k.marastan

Avatar

turan

11 Mayıs 2012 Saat 18:57

ben istanbuldayım sizinle tanışmak istiyorum bana mail atın konuşalım

Avatar

sinan

11 Mayıs 2012 Saat 21:33

görüşelim ..

Avatar

metin

13 Mayıs 2012 Saat 10:06

merhaba nasılsınız adım metin 35 yaşındayım tanışmak ve yanlızlığını paylaşa bilirmiyim sıcacık zevkli hoş bir sohbete nedersin webcam da eğer sorun olmazsa eklermisin lütfen

Avatar

murat

13 Mayıs 2012 Saat 12:33

en doğrusunu yazmışsın eyvaallah…öncelikle kafalar uyşmalı..
dilersen birlikte bi çay içmek isterim…
hıı kısaca kendimden de bahsetsem 170 boy 65 kg istanbulda yaşıyorum…
saçma sapan yorum yapacak değilim elbette,ama inan görüşmek tanışmak isterim…

Avatar

hakan

13 Mayıs 2012 Saat 22:09

Mrb hakan ciddiiseniz grselim

Avatar

hakan

13 Mayıs 2012 Saat 22:10

Mrb hakan ben ciddiiseniz grselim

Avatar

Serkan

15 Mayıs 2012 Saat 15:00

selam ayça hanım yaşım 25 eğer yaş sorununuz yoksa ciddi bir birliktelik belkide hayat arkadaşlığı öneriyorum buyrun inşallah cevap verirsiniz. sevgiler..

Avatar

Hamdi

15 Mayıs 2012 Saat 22:51

34 yaşındayım 3 yaşında çok sevimli oğlum var.hanımdan boşandım bana hiç huzur vermedi başkalarının derdini sürekli eve taşıyodu kavga çıkarıyodu her gün beni ağlatıyodu ama artık yalnızım kafam şu an rahat ama 1 yıldır yalnızım hayatımın kadınını arıyorum beni mutlu edecekse onun ayaklarını hergün yıkarım aşk sarhoşu yaparım sexe doymuyorum zaten 1 yıldırda abazayım.tanışabilirmiyiz..

Avatar

osman

16 Mayıs 2012 Saat 11:31

slm.ayça hanım tanışmak istermisiniz.36 yaşında kendine her konuda güvenen yaşını göstermeyen balık burcu biriyim.istanbulda ikamet ediyorum.saygılar

Avatar

özcan

19 Mayıs 2012 Saat 00:25

mrb gerçekçi olman çok güzel tanışma şansımız varmı ?

Avatar

slm ayça ben murat.

20 Mayıs 2012 Saat 23:22

slm ayça ben murathan istanbulda kamu kurumunda çalışıyorum maddi durumun iyi.yaşım 36 boyum 180 esmerim yaznlız yaşıyorum ve hiç evlenmedim. talibinizim. duüşünürseniz mailinizi bekliyorum

Avatar

kadir kaya

31 Mayıs 2012 Saat 21:20

iyi akşamlar Ayça hanım nasılsınız_??? Ben de evlenmeden ciddi münasebetleri sevmeyen bir erkeğim. Kadir ismim. 32 yaşında hiç evlenmedim. İst.Tuzlada yaşıyorum ve özel bir şirkette muhasebe sorumlusuyum. Sizinle tanışmak ve ciddi bir ilişki için ilk adımımızı atmak istiyorum. Umarım yorumumu dikkate alırsınız. Bana ulaşmak isterseniz çağrı veya msj gönderebilirsiniz. msn adresime de msj yollayabilirsiniz. sizi umutla bekliyrm görüşürüz…

Avatar

emre

03 Haziran 2012 Saat 01:02

Slm ayça ben emre tam benim istediğim gibisin canim seninle sonsuz ve fantazi yaşamaya herseye varim yeterki evet de canim asla pisman olmazsin emin ol benden asla vaz gecemezsin beni taniyinca seni her türlü mutlu ederim hayatim180 73 atletik beyaz tenli geniş omuzlu 30 yas fantazilere açığım ne nasıl istersen seninle herseye varim yeterki evet de cevap yaz güzelim

Avatar

karizma

07 Haziran 2012 Saat 15:41

selam ayça hanım haklısınız insanları tanımak çok zor adım ceyhun izmir dikilide oturmaktayım amacım mutlu bir yuva kurmak bu arada yaş 31 sizinle tanışmak isterdim sizde arzu izdivaç buyurursanız allah kendinize göre kafanıza uyacak bir eş nasip eyler işallah benim de sevecegim kadınımın yanıbaşında olmak ona ekmek kazanmak isterim ama şu ana kadar kız arkadaşım bile olmadı hep geçici anlarsınız ama öyle uzun kalma gibi şeyler yapmadım sizde uygun görürseniz sizinle tanışmak isterim saygılarımla ayça hanım

Avatar

Bilal

08 Haziran 2012 Saat 10:50

slm. ayça seninle tanışalım mı ben öyle atletik falan anlamam ben
sadece kadınımı mutlu ederim geresi fasa fiso fantazini kralını yaparım sen mutlu olursun bende görüşmek dileğiyle

Avatar

poyraz

18 Haziran 2012 Saat 10:37

mrb seni tanımak isterin
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Avatar

MEHMET

19 Haziran 2012 Saat 17:24

slm ayça yatak sevkinin doruguna çıkmak istiyorum diyosan ekle tanışalım

Avatar

burak

20 Haziran 2012 Saat 13:23

halen bulamadıysan aradıgını farklı oldugumu sende fark et ve mutlulugun keyfine bak sonraa :)

Avatar

barış

24 Haziran 2012 Saat 01:24

aradığını buldun canım beni

Avatar

serdar

25 Haziran 2012 Saat 22:12

birde beni dene

Avatar

nejdet

26 Haziran 2012 Saat 01:28

gerçekten aradığını buldun ara tanışalım madi sıkıntım yok oldukça yakışıklıyım tanışalım pişman olmasın

Avatar

murat

27 Haziran 2012 Saat 02:04

selam ben varım

Avatar

gizemli

29 Haziran 2012 Saat 03:42

aradığımı bulursam onunla uyum sağlayacam

Avatar

bugecee

29 Haziran 2012 Saat 16:22

merhaba tanışa bilirmiyiz

Avatar

murat

30 Haziran 2012 Saat 16:40

mrb ayça ben murat 28 yaşındayım ben seni tatmin ederim edemezsem yüzüme tükür.konyalıyım

Avatar

samet

07 Temmuz 2012 Saat 00:24

merhaba sizinle tanışmak isterim mutluluktan uçmak eglenmek isterseniz buyrun

Avatar

Anonim

14 Temmuz 2012 Saat 11:41

merhaba nasılsınız ismim Serkan evli

Avatar

efe

17 Temmuz 2012 Saat 03:08

isteklerinizi her türlü ve fazlasıyla karsılarım selamlar manisadan efe

Avatar

selahattin

17 Temmuz 2012 Saat 15:41

slm ben selahattin bursadan tanışmak istersen seni mutlu edebilirim

Avatar

ahmet

18 Temmuz 2012 Saat 16:56

selam bursadan sevgıler

Avatar

İce

02 Ağustos 2012 Saat 00:23

Selam istanbuldan ufuk 33 yaşındayım sizi tanımayı isterim sizlerde uygunsa görüşmek uzrer

Avatar

mazlum

03 Ağustos 2012 Saat 13:57

ayca hanım ben mersinde yaşıyom seyahat sorunum yok 27 yaşında yakışıklı dürüst anlayışlı bir erkeğim size uyarsa

Avatar

ferdi

08 Ağustos 2012 Saat 03:43

ferdi aksaraylıyım ama hollandada yaşıyom ararsanız sevirim şuan izindeyim 28 yaşında yakışılı biriyim karar sizin

Avatar

ramazan

09 Ağustos 2012 Saat 09:16

ara görü şelim ayca

Avatar

cengiz

28 Ağustos 2012 Saat 14:11

selamlar ben 40 yaşındayım istanbulda beşiktaşta oturuyorum sizin düşünceleriniz bana bantıklı geldi sende istersen seninle tanışmak isterim temiz ve bakımlı biriyimdir merak etme msn adresim

Avatar

Abdullah

15 Eylül 2012 Saat 00:43

selam sevgiler yazdiklarini cok mantikli vede ciddiye aldigimdan inanarak samimi bir sekilde size yaziorum, sizinle anlasip uzun vadeli ve ömür boyu yasayacagimi düsünüyorum 40 yasinda olgun medeni ve kadin dilinden anlayan, dürüst ve samimi cömert anlayisli, kiymet bilen,kendi isi olan b iriyim detaylari tanis esnasinda konusmamiz daha uygun olur düsüncesindeyim. esen kaliniz…………..

Avatar

gökhan

27 Eylül 2012 Saat 00:18

slm ben gökhan..yaşım 26 benımde basımdan 1 evlılık gectı bu zaten eger anlasabılırsek olabılecek bırsey.eger ıstersen gorusebılırız..saygılarr

Avatar

can

08 Ekim 2012 Saat 04:06

selam canım ben akhisardan 22 yasındayım dul kadınlara bayılırım….bana ulasırsan her türlü senı mutlu ederim….

Avatar

ozanhüseyin

21 Ekim 2012 Saat 15:16

mrb ist dan ozanhüseyin tanışalım ara bek bayyyyyyyyyyyy

Avatar

mehmet

04 Ocak 2013 Saat 15:23

ben varim senle her seye benim yas32 muziseyenim benim amacim senle el ele verip bi seyiler yapalim

Avatar

orhan

02 Şubat 2013 Saat 17:11

merhaba ben orhan 35 yaşındayım üniversite mezunuyum bekarım hiç evlenmedim. 1.82. boyundayım ela gözlüyüm Tekirdağ çerkezköyde yaşıyorum .gerçek aşkı ve sevgiyi bulamamış yaşı önemli deyil bir bayan arıyorum..onunla ömür boyu beraber olacağım..ona herşeyimi vermek istiyorum..bende çok yalnızım ve aynı duyguları hissediyorum..ona gerçek aşkı ve sevgiyi hissettirmek istiyorum

Yorum Yap?n