Avcılarda oturuyorum dul bir bayanım

03 Şubat 2012 | Kategori: Evlenmemiş Erkek Arayanlar

İstanbul avcılarda oturuyorum adım Ayten yaşım 35 kocamdan 5 sene önce ayrıldım sebebini sormayın şiddetli geçimsizlik işte bide beni aldatıyodu , dul bir bayan yalnız başına olurmu hiç olmaz tabikide başımı yastığa koyduğumda bu gecedemi yanlız uyuycam demek istemiyorum artık.Mesaj atın ayrıntıları konuşalım.Yorumlarınızı bekliyorum.



77 Yorum yap?lm?? Avcılarda oturuyorum dul bir bayanım

Avatar

Murat

12 Şubat 2012 Saat 01:13

beni eklersen konusalım ayten hanım

Avatar

ufuk

15 Şubat 2012 Saat 23:19

merhaba ayten hanım.ben ufuk.34 yaşındayım.boy 1.78.oldukça yakışıklı ve sevecen biriyim.istanbul kadıköyde oturuyorum.özel bir şirkette finans müdürüyüm.tanışmak isterseniz bana bu mailimden ulaşabilirsiniz.şimdilik hoşçakalın.

Avatar

fahri

16 Şubat 2012 Saat 15:35

merhaba … uzun uzun yazmak mantıklı gelmiyor.. insan yaşayınca hem yazacak hemde konusacak çok şeyi oluyor.. yaşamaya varmısın..

Avatar

bayram

22 Şubat 2012 Saat 21:34

mrhb ben bayram tatlm çk üzüldüm durumuna ara dertleşelim ve tanişalım

Avatar

bahtiyar

23 Şubat 2012 Saat 07:19

Merhabalar ayten hanım ben bahtiyar 23 yaşında 1.76 boy’a sahibim artık geceleyin yanlız uyumayacaksanız tabi isterseniz ben istanbulda ikamet etmekteyim eğer ilgilenirseniz görüşelim

Avatar

necip

25 Şubat 2012 Saat 20:21

merhaba ayten hANIM NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH. BEN AVCILARDA OTURUYORUM AMA HERŞEYDEN ÇNEMLİSİ AÇIK OLALIM GÜVEN KARŞILIKLI TABİ 26 YAŞINDAYIM 170 65 KG YEŞİL GÖZLÜ BİRİSİYİM İŞTE GÖRMEK KONUŞMAK İSTERSEN cevap verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

Avatar

KENAN

27 Şubat 2012 Saat 02:56

SELAM AVCILARDA OTURUYORUM AMA YURTDIŞINDA YASIYORUM BENİMLE HAYATINI BAZEN İST. DA BAZENDE YURTDIŞINDA GEÇİRMEK İSTERMİSİN?

Avatar

Kaan

28 Şubat 2012 Saat 22:51

Avcılarda Yanlız YŞIYORUM 25 YAŞINDAYIM

Avatar

Irfan kaptan

08 Mart 2012 Saat 05:36

Slm ayten hatun ben bılırım, neler yasıyosun, yalnız basına, bende avcılar sahılden ırfan kaptan, derken denızcıyım yanı, denızı sevıyosan, bırde balıgı, oooh deyme sansına, tamda dukkanına geldın, tatlım, ulasmak ıstersen ekle ara bul benı pısman olmıcaksın emın ol, ozellıkle ozel yerde,,, hm kendımden bahsedıym azıcık 1, 90 boy, 35 yas, dul, bır karadenız adamıyım, meslek adım geregı zaten kaptanm, beklıyorum, hoscakal orda kal, hadıbakalım demetakalıın, ara benı, severım senı, by

Avatar

ali

15 Mart 2012 Saat 20:49

slm merhaba bende avcılardanım ekle görüşelim ordan tanısır ayrıntılı konusuruz burda ne anlattsam yalan olur sizce beklerim sizitşkler

Avatar

yıldıray

04 Nisan 2012 Saat 13:23

slm caney ben beylik düzünde oturuyorum yaşım 25 eğer kabul edersen bu pazar seni bu pazar avcılar belediyesinin önünde beklerim omuzumda yeşil bir çanta olucak saat 3 veya 4 gibi orada olurum takılırız beraber olmazmı

Avatar

ugur

04 Nisan 2012 Saat 17:53

bekliyorum konşalım

Avatar

aliii

04 Nisan 2012 Saat 19:37

slm cbm ya aramadınız bende avcılardanım dürüstlük sırdaş dostca bir zaman gecşmetye ne dersşin ekle görüşelim konuşalım her şeyi eyrıntılarımızı bekliyorum haydi ekle

Avatar

mete

07 Nisan 2012 Saat 16:47

ararsan yanına gelebilirim aşkım

Avatar

Murat

08 Nisan 2012 Saat 16:58

iyi günler ayten ben murat 24 yaşındayım teknikerim istanbulda yaşıyorum senin gibi özü sözü bir zarif bir bayanla tanışmak istiyorum karşımdaki bayan bana güven aşkı verebilirse ona maddi manevi sonuna kadar açarım kapıları yeter ki bana aşkı doğruluğu versin kib

Avatar

ferdi

11 Nisan 2012 Saat 05:32

mrh yten hanım adım ferdi ist avcdeyim aslen trabzonluyum yasım 28 bekarım tanısmak istersen ben hazırım cok iyi bir insanımdır kısa boylu sevecen cana yakın sevimli biriyimmmm inanmazsan deneyelimm tanısmayı

Avatar

Ertuğrul

15 Nisan 2012 Saat 16:34

Merhabalar burada boşa laf anlatmak banagöre değil.ciddiysen ara,konuşalım.

Avatar

nuri

18 Nisan 2012 Saat 17:50

merhaba 29 yaşındayım artık rahat uyumak istiyorum aşkı arıyorum görüşebiliriz

Avatar

ali

19 Nisan 2012 Saat 18:13

merhaba bende acvcılar denizkçşklerden ali sizle meseden detaylı konusmak isterim ekleyin lütfen bende 37 yas uygunuz sanırım ekle ciddi iseniz eklersiniz ben ciddiyim sizle tanısmada görüşürüz bekliyorum sizi ayten hnm

Avatar

selcuk

19 Nisan 2012 Saat 20:27

ayten hanım halayanlız sanız ki umarım öyledir mail nizi bekliyorum bende avclardayım ok

Avatar

necmettin

19 Nisan 2012 Saat 22:04

aytenhanım görüşmek istiyorum

Avatar

kerem

22 Nisan 2012 Saat 20:37

ayten hanım ekleyin bu kadar kişi arasında belki benlen görüşürsün sansını bi dene derim

Avatar

Cüneyt

23 Nisan 2012 Saat 20:33

Ayten hanım arayın tanışalım ciddiysen tabi

Avatar

mehmet

26 Nisan 2012 Saat 21:25

merabalar mehmet ben 24 yasındayım 173 boyunda 64 kıloyum yeşil gözlu kumral bakımlı biriyim başakşehirde cafe işletme sahıbıyım ilgilenirsen eger maili ni bekliyorum

Avatar

Okan

30 Nisan 2012 Saat 16:41

Slm ben Beylikdüzünde yaşıyorum. Ressamım Yalnız yaşıyorum. Seninle tanışmak isterim. Numaramı veriyorum ararsan sevinirim. Görüşmek üzere..

Avatar

azgın ozan

04 Mayıs 2012 Saat 23:01

slm ayten hanım sizinletanışmak isterim aramısınız beni

Avatar

murat

06 Mayıs 2012 Saat 15:49

selam ayten seni anlıyorum..gizlilik ve dürüstlüğe önem veren biriyim 30 yaş.170 boy 65 kg..görüşmek istiyorum..haberlerini bekliyorum…

Avatar

hakan

09 Mayıs 2012 Saat 16:29

tanışalım ayten hanım 22 yaşında çıtır bı delıkanklıyım.

Avatar

kemal

09 Mayıs 2012 Saat 18:01

slm bende büyükçekmecede oturuyorum 31 yaşındayım senin gibi yanlızım seninle
tanışmak istiyorum

Avatar

kemal

09 Mayıs 2012 Saat 18:03

slm senin gibi yanlızım bekarım tanışalım

Avatar

sinan

11 Mayıs 2012 Saat 21:29

sizinle tanışııp görüşmek isterim

Avatar

ahmet

13 Mayıs 2012 Saat 10:54

bende avcılarda oturyorum ararsan konuşuruz

Avatar

kerem

16 Mayıs 2012 Saat 15:44

merhaba ben kerem 27 yaş 187 90 sarısın mavi gözlüyüm beni aramak istersen bekliycem .

Avatar

Orhan

17 Mayıs 2012 Saat 11:21

Selam ayten Hanim ben orhan aslen erzurumluyum bende avcilar oturuyorum 33 yaşındayım inşaat teknikeriyim orta boylu dolgun hafif yapılı biriyim sizin gibi bende esinden ayrı yasıyorum eyer isterseniz mitsvası bir sekilde bir görüşmek tanışmak isterim sizinle devamına ondan sonra siz karar verirsiz telden Cagri atarsanız ararim

Avatar

mehmet

21 Mayıs 2012 Saat 12:39

seni mutlu edebilirim

Avatar

erhann

22 Mayıs 2012 Saat 21:02

ayten hanım bende avcılardan umarım msjımı okurda cvp yazarsınız çok sevinirim

Avatar

hakan

23 Mayıs 2012 Saat 13:54

slm ciddiyseniz tanışmak isterim

Avatar

apprentice

24 Mayıs 2012 Saat 23:33

Merhabalar istanbulda yaşayan 25 yaşında bekar erkeğim.karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde arkadaşlık kurmak isterseniz görüşebiliriz.

Avatar

lazo

26 Mayıs 2012 Saat 12:42

slmyaşim38 tanışmak isterim bayrampaşadan

Avatar

muratttt

26 Mayıs 2012 Saat 16:10

ayten bi daha yazıp rahatsız etmek istemiyorum.bu sana gönderdiğim ikinci ve son iletidir..ikimizin da şansına artıkk;)

Avatar

Adem

31 Mayıs 2012 Saat 08:51

Selam Ayten Hanım Adem ben iki yıldır Avcılarda yaşıyorum 30 yaşındayım hiç evlenmedim devlet memuruyum (pls) cevabını takip edeceğim.

Avatar

seyfettin dedeoglu

10 Haziran 2012 Saat 10:56

slm ben seyfettin dedeoglu ankaradayım görüşelim zamana bırakalım

Avatar

ersin

14 Haziran 2012 Saat 01:22

selam ismim ersin 27 yaşında 179 boyunda esmer kahferengi gözlü 75 kilo yakışıklı ve atletik bvir vucuda sahibim ne istediğini bilen ve karşımdakinin isteklerine çok güzel cevap verebilen biriyim aradığın heyecan bi yerde dost biyerde arkadaş yeri geldimi sırt dayaya bilceğin biriyim asla pişman olmayacağın biriyim eğer istersen tanışıp buluşabiliriz mesajımı okudunmu aramanı isterim kaybedeceğin bişe olmaz ama ararsan beni kazanırsın ve beraber güzel mutlu ve zevkli anlar yaşaya biliriz işimi yazmadım gizli olduğundan aradığında bunları konuşuruz mesajı görür görmez ara lütfen pişman etmeyeceğim seni göreceksin şimdiden görüşmek dileğiyle kendine iy bak tatl

Avatar

taner

21 Haziran 2012 Saat 17:21

avcılarda

oturuyorum aksamları bır cay ıcmeye var mısın benımle
yas 33 boy 1,80

Avatar

Mert

29 Haziran 2012 Saat 01:03

Merhaba Ayten Hanım. bana ulaşırsanız anında sizi sıkıntılarınızdan kurtarabilirim.

Avatar

Mert

29 Haziran 2012 Saat 01:07

Merhaba Ayten Hanım. bana ulaşırsanız anında sizi sıkıntılarınızdan kurtarabilirim. Görüşmek üzere

Avatar

ilyas

30 Haziran 2012 Saat 18:04

slm ben ilyas vanliyim 25 yasindayim evlenmek istiyorum yeterki evi olsun diyorum yas sorun degil ben sahip cikarim ama cidilik te isterim numaram ara beni bekliyorum

Avatar

hakan

01 Temmuz 2012 Saat 23:42

bende avcılardanım sizi tanımayı isterim

Avatar

hakan

04 Temmuz 2012 Saat 08:04

ayten hanim sizi bekliyorum konusabiliriz

Avatar

metin

06 Temmuz 2012 Saat 18:07

senin aradıgın benim pişman olmayacaksın!!!

Avatar

istanbul kağıthane

14 Temmuz 2012 Saat 14:50

monotonluktan kurtulmanın yolu farklı şeyler yapmaktır , 20 yaşındayım , bu zamana kadar yapmadığınız şeyleri yapmak isterseniz bi mail kadar size yakınım . avcılar burdan 24 dk :)

Avatar

asi genç

16 Temmuz 2012 Saat 16:31

sadece dost hayatı bağlanmak yok bebeğim ona göre öptüm

Avatar

özer

21 Temmuz 2012 Saat 12:46

bir ilana bu kadar cevap verilmişse bu erkekler evine ekmek almayan erkeklerdir başka ne yazayimki

Avatar

mert

22 Temmuz 2012 Saat 10:06

28 yaşindayım kısı yazacagım cünli tanışmak istiyorsan gelirsin zaten

Avatar

Murat

27 Temmuz 2012 Saat 18:24

Slm Ayten hanım ben ist Murat suanda evde tekim yannizim sizi tanımak isterim y28size uygunsa beklicem

Avatar

YUSUF

12 Ağustos 2012 Saat 21:25

mrb ayten hanım ben yusuf manisalıyım sizinle tanışmsak istiyorum sevgiler

Avatar

hakan

14 Ağustos 2012 Saat 01:25

slm ayten hanım gercektn bende sızın gbı samımı bı dostum arkadasım olsn dunyanlar benım olur ltfn

Avatar

mete

19 Ağustos 2012 Saat 14:15

ben eklerseniz konuşuruz

Avatar

selim

20 Ağustos 2012 Saat 20:36

slm merhaba sizi tanımak isterdim tabıkı sızde ıstersenız

Avatar

sIr

21 Ağustos 2012 Saat 17:16

bana ulaşırsan ayrıntıları konuşuruz.

Avatar

necdet

22 Ağustos 2012 Saat 01:18

Slm Ayten hanim ciddiysemw ben varim ara tanisalim

Avatar

nihat

15 Eylül 2012 Saat 14:36

mrb istersen çok güzel bir hayat yaşıyabilirirz beraber emin ol pişman olmassın ulaşmak istersen

Avatar

deniz

25 Eylül 2012 Saat 19:23

slm avcılar civarındayım ekleyin görüşelim

Avatar

ibrahim

08 Ekim 2012 Saat 22:39

mrb ayten hanım konuşmadan bişeylerin paylaşılmayacağını onutmamalısınız onun için arkadaş seçimi çok önemlidir kaybedeceğimiz bişey olmayacağını bilmeliyiz beraber bi kahve içsek hatırı kala bilir… karar sizin ..saygı ve sevgilerimle..

Avatar

orhan

14 Ekim 2012 Saat 23:31

selam ben orhan memurum sakincasi yoksa tanisabilir miyiz

Avatar

ozanhüseyin

21 Ekim 2012 Saat 14:54

mrb Ayten hanım ben ozanhüseyin esenyurt ta otoruyom sizinle tanışmak istıyom sevecen hoşgörü sadık biriyim uygunsam ararsanız memnuniyet duyarım baaaaaaaaaay

Avatar

memet

22 Ekim 2012 Saat 11:15

istambuldan sizinle tanşmak isterm ve bütün bayanlar tel

Avatar

mehmet

23 Ekim 2012 Saat 20:23

slm ayten hanım eklerseniz beni msn

Avatar

ibrahim

24 Ekim 2012 Saat 21:11

slm ayten hnm bende avcılarda oturuyorum bende dulum isteseniz emeilime mesat atın tanışalım

Avatar

halil

06 Ocak 2013 Saat 12:44

merhaba ben istanbuldan halil tek yaşıyorum yaşım 30 hiç evlenmedim eger tanışabilme imkanımız varsa tanışmak isterim

Avatar

ERSİN

13 Ocak 2013 Saat 20:34

telime mesaj atın veya arayın konuşalım bayyyyyyyyy

Avatar

gecekor

15 Ocak 2013 Saat 21:06

slm ayten ben kadir seninle tanişmak isterim

Avatar

gökhan

23 Ocak 2013 Saat 15:46

adım gökhan 30 yasında avcılardayım arayın tanısalım…

Avatar

burak

09 Şubat 2013 Saat 01:50

slm ayten hanım size bir metrobüs kadar yakınım beylikdüzüde oturuyorum sizinle tanışmak istiyorum

Avatar

burak

14 Şubat 2013 Saat 17:18

Avcilardan burak benimde soylediklerine cok ihdiyacim var

Avatar

yakamoz032

19 Şubat 2013 Saat 17:03

avcılara yakınım ara benıııı

Avatar

Muromurat

25 Temmuz 2014 Saat 19:54

Seninle tanışmak isterim

Yorum Yap?n