arkadaşarıyorum

26 Mart 2012 | Kategori: Dul Bayan İlanları

Öncelikle herkese selamlar,

Ben bir dul bayanım ismimi söylemeyeceğim. Orta boylu siyah saçlı esmer kendine göre bi güzelliği olan bir dul bayanım. Arkadaşarıyorum çünkü artık yalnız yaşamak istemiyorum. Arkadaşarıyorum çünkü artık kafamı yastığa tek başıma koymak istemiyorum. Arkadaşarıyorum çünkü evimin içinde konuşabileceğim muhabbet edebileceğim birileri olsun istiyorum. Arakdaşaramamda bunun gibi birçok neden bulabilirsiniz. Eğer doğru kişinin ben olduğuma inanıyorsanız yorum atın saygılar sevgiler.



33 Yorum yap?lm?? arkadaşarıyorum

Avatar

tansel

27 Mart 2012 Saat 21:54

slm seninle tanışmak isterim numaram haber bekliyorum

Avatar

kaan

28 Mart 2012 Saat 20:37

sizinle tanışmayı isterdim ben kaan

Avatar

Cem

02 Nisan 2012 Saat 00:49

Yazdıklarını okudum gercekten çok temiz kalpli birine benziyorsun.
Seninle tanışmak isterdim açıkcası

Avatar

mustafa?

04 Nisan 2012 Saat 05:26

selam merba36 yas ıstanbuldan gercektn de 3 yıldr yastgmda boş yadagmda,36 yasm tanımak ıstermsnz ?benı ısmım mustafa?

Avatar

Emre

04 Nisan 2012 Saat 09:44

Uzun boylu kendince fizigi duzgun 28 yasinda biriyim konusmayi dertlesmeyi severim herkesin bir hayat hikayesi oldugunu dusunurum ve ilgimi cekerse dinlerim yardimci olmaya calisirim seninle de dertlesip konusabile egimizi hissettim umarim irtibata gecersin ben emre bu arada saygilar

Avatar

ismail

05 Nisan 2012 Saat 02:40

merhaba 26 yaşındayım sizinlede gerçekten konuşmayı tanımayı çok isterim buradan ulasabilirsiniz

Avatar

orhan

06 Nisan 2012 Saat 17:09

mrh ben orhan mimarim d.bakırda yaşiyorum beyan arkadaş arıyorum cidiyim

Avatar

orhan

06 Nisan 2012 Saat 17:22

slm ben orhan tanişalım yalnızım

Avatar

gökhan

09 Nisan 2012 Saat 17:35

sizinle tanışmak istiyorum ben gökhan

Avatar

nevzat

22 Nisan 2012 Saat 23:17

anlatdıgınız paylaşımların hepsinin yoklugunu çeken biriyim tanışalım.

Avatar

osman

25 Nisan 2012 Saat 21:19

slm ben osman, istanbulda yaşayan yanlız bir bankacıyım, sizinle tanışmak istiyorum.

Avatar

okan ben

25 Nisan 2012 Saat 21:34

Yazdiklarinizdan cok etkilendim gercekten dogru soyluyorsunuz yalnizlik biyere kadar bende dul bir erkegim kimbiir belki tanisabiliriz

Avatar

Nuri

27 Nisan 2012 Saat 21:08

tanısalım bn yozgat evlık ıcın ssk emeklım 35 ys malulen emek oldum kendı evım var yanlız yasıyorum

Avatar

inan

07 Mayıs 2012 Saat 13:02

çagrı atın tanışalım

Avatar

sinan

11 Mayıs 2012 Saat 21:26

yalnızlığı birlikte aşalım

Avatar

serkan

15 Mayıs 2012 Saat 18:41

Can dostu,sırdaş, her<şeyden önce kimseye zararı dokunmayan
birini arıyorsan, mailini beklerim

Avatar

Mami

17 Mayıs 2012 Saat 15:41

Merhaba tanışmak isterseniz e-mailnizi bekliyorum

Avatar

hasan

22 Mayıs 2012 Saat 23:49

selam merhabalar ist.ortaköylüyüm 34 yaşındayım profilinizi inceledim sizi dürüst buldum kabulederseniz tanışmak isterim cevabın evetse ara veya mesaj at konuşalım zira sanal ortamda kendini anlatmak övmek çok gerçekçi değil kabul edersinki

Avatar

yigit

25 Mayıs 2012 Saat 09:28

slm istanbuldan yıgıt aynı şehırdeysek eyer sızınle tanışmak istıyorum sızcede uygunsa

Avatar

emre bz

29 Mayıs 2012 Saat 11:43

slm x bayan yanlızlık benide sıktı belki tanısırsak bişeyler deyisebilir ne dersin

Avatar

ferhat

29 Mayıs 2012 Saat 17:54

ulas bana

Avatar

Mehmet

31 Mayıs 2012 Saat 10:51

Merhablar…Ben Mehmet Tekirdağ dan…Teknik öğretmenim…Sizinle aynı duyguları paylaşıyorum….Beni tanımak isterseniz…mail atabilirsiniz…

Avatar

ramazan

01 Haziran 2012 Saat 18:48

ben de seninle tanışmak isterdm

Avatar

yilmaz

08 Haziran 2012 Saat 23:44

merhaba, bende senin gibi dul biriyim istersen tanışabiliriz

Avatar

siyah

15 Haziran 2012 Saat 15:44

merhaba sizinle tanışmak isterim sizin içinde uygunsa 31 yaşındayım bursada yaşıyorum

Avatar

akif

15 Haziran 2012 Saat 18:26

selam tanısabilirmiyiz?

Avatar

ilhan

22 Haziran 2012 Saat 12:37

mrb ben ilhan 48 yaşımdayım eşimden ayrıldım istanbulda yalnız yaşiyorum

Avatar

erkan

03 Temmuz 2012 Saat 22:13

merhaba 26 yasındayım sizi tanımak size acık olmak isterinm ne istedini billen olgun baya arkadaş arıyorum tel festen konusalımmı yazman yeterli erkan yıldırım diye cikarım

Avatar

merhaba ben 22 yasinda

08 Temmuz 2012 Saat 14:01

ben azerbaycanda yasiyorum her turlu ilsikiye varim bayanlarla ama samimi olacaq isiyen yazsin yurdisi problemim yok ne zaman olursa cikib gele bilireim

Avatar

mazlum

03 Ağustos 2012 Saat 14:04

slm ben mersinden mazlum 27 yaşında yakışıklı vücutlu dürüst kültürlü bir erkeğim tanışmak istersen sevinirim

Avatar

Yavuz

03 Ağustos 2012 Saat 20:03

Mrh hn tuzlada yalnız yaşayan 39 y beyim öncelikle karekter sahibi her imkana sahip biriyim

Avatar

merhaba ben cengiz

04 Ağustos 2012 Saat 18:01

42 yasindayim seninle muhabet edelim tel. bekliyorum Ankara

Avatar

slm ben mert

11 Ağustos 2012 Saat 22:58

Mhb ben mert 41 yaşımdayım ist ikamet ediyorum sizle tanışmak istiyorum

Yorum Yap?n