reklam

30-40 yaş arası bir bayanla tanışmak istiyorum

25 Nisan 2012 | Kategori: Dul Kadın Arayan Erkekler

Yasamayı ve eglenmeyi seven, içinde yasam sevinci olan bir bayan arkadasla tanısmak istiyorum.
Ben 180 boyunda 80 kiloda karizmatik, atletik biriyim..
Amacım cinsellik veya sapıklık değil,beraber bir akşam yemeği,hoş sohbet,sinema,gezi gibi faaliyetler yaşamak.
Daha detaylı tanısmak için msjlarınızı bekliyorum, mutlu kalın :)

Rumuz: 30-40 yaş arası bir bayanla tanışmak istiyorum



8 Yorum yap?lm?? 30-40 yaş arası bir bayanla tanışmak istiyorum

Avatar

suzan

09 Mayıs 2012 Saat 22:06

slm

Avatar

aslan alan

25 Haziran 2012 Saat 05:50

30-40 yaş arası malatya civarı dul bayanlarla tanışmak istiyorum

Avatar

kerem polat

28 Haziran 2012 Saat 01:16

slm
suzan istanbulda ikamet etmek teyim cidiysen telefonum ciddi değilseniz armaniza gerek yok 26 yaş şimdiden teşk

Avatar

onur

28 Haziran 2012 Saat 23:06

meraba ben onur istanbulda yaşıyorum yaşım 18 sporcuyum hiç ilişkiye girmedim girmek istiyorum yaş sınırım yok heryaştan bayanları bekliyorum medeni haliniz önemli değil yakışıklıyım 173cm 58kgyim mesaj atın geri dönüş yaparım size mesaj atın bekliyorum sizi

Avatar

ümit kartal

26 Temmuz 2012 Saat 12:12

beni kendine tuzsak edene helal olsun ne diyim

Avatar

hakki

18 Ağustos 2012 Saat 15:11

selam arkadaslar ben 41 yasindayim dul bir bayan ariyorum,yalani olmayan dürüst Allah Korkusu olan.
tanismak isteyenler yazabilir mutllaka cevaplayacagim.
iyi günler

Avatar

haydar

19 Ağustos 2012 Saat 12:59

mrn ben haydar zonguldaklıyım 60 yaşındayım evlilik düşünen ciddi bayanlar bana ulaşabilir teşekürler

Avatar

merhaba ben emır

10 Şubat 2013 Saat 01:15

merhaba ben emır ıst pendıkte yasıyorum bayan kuaforuyum atletık yapıdayım oldukca yakısıklıyımdır gezmeyı seven heycenı seven bırıyımdır aradım bayan arkadas benım gıbı olmalı ozgur olmalı ıstedıgımızde gezebılecez engelımız olmamalı bence yanlız yasayan yanda dul bayan olması tercıhımdır yas farketmes ıcı genc olsun yeter bence

Yorum Yap?n